Bosch WAW28740EU

Orice locuinta are nevoie de ceea ce inseamna avantajul dat de electrocasnice insa in egala masura putem sa vorbim si despre alegerea acelor modele care sa faca diferenta Bosch WAW28740EU fiind cu siguranta una dintre posibilitatile pe care le puteti alege pentru aceasta.(cea mai buna oferta AICI)

Bosch WAW28740EU

Despre Bosch WAW28740EU

Nu trebuie sa mentionam ceea ce poate insemna prezenta unui astfel de model si punerea in balanta sau in contrast cu alte tipuri de spalare a vaselor ci trebuie sa vedem ce inseamna alegerea Bosch WAW28740EU in detrimentul unor modele similare.

Bosch WAW28740EU
Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Bosch WAW28740EU, 9 kg, 1400 RPM, VarioPerfect, Clasa A+++, Alb

De la partea de analiza putem sa avem ceea ce inseamna popularitatea denumirii sau a producatorului dar este vorba in acelasi timp si despre prezenta unor caracteristici moderne si avantajoase nu doar o denumire cunoscuta.

Despre Bosch WAW28740EU

Mai mult din partea Bosch WAW28740EU

Citeste si despre Hotpoint RSSG 724 JB EU

Putem incepe evidentierea elementelor care recomanda acest model cu partea de aspect si mai exact cu partea constructiva intrucat indiferent de tipul de locuinta pe care il aveti sau indiferent de spatiul ce trebuie utilat acest model va ocupa un spatiu. Veti avea nevoie de a asigura pentru Bosch WAW28740EU un loc cu o inaltime de 84.5 cm, latime si adancime de 60 cm insa sa nu uitam faptul ca este un model cu incarcare frontala ceea ce mai inseamna spatiu si pentru deschiderea si operarea hubloului cu un diametru de 32 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Deschiderea spre stanga a hubloului si dimensiunea sa pot sa conteze cum la fel si gabaritul general insa in schimbul dimensiunii putin mai generoase avem si partea de capacitate de incarcare de pana la 9kg. Cu o asemenea cantitate de rufe ce poate fi spalata veti avea cu siguranta de vazut faptul ca o masina de spalat precum aceasta poate fi folosita chiar si de catre 7 persoane.

Legaturi nu avem decat intre dimensiune si capacitatea de incarcare ci vom avea si partea de legatura intre Bosch WAW28740EU si modernitatea oferita de catre tehnologie. Modern este in prima faza partea de consum de resurse si unde veti avea ceea ce inseamna consumul de apa de 11220l dar si energia electrica iar asta va duce la pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

Categoria caracteristicilor generale se completeaza de partea de control pentru intreaga functionare si aici putem sa adaugam si ceea ce inseamna panoul mixt cu partea mecanica si partea de touchscreen. In egala masura poate sa conteze si partea de uscare a rufelor iar asta va avea legatura cu posibilitatea de a seta viteza de centrifugare pana la o viteza maxima de 1400 rpm.

In partea de functii vom avea programarea intarziata, vom avea detectarea automata a cantitatii, sau informatiile afisate pe display. Siguranta utilizarii poate fi adusa de tehnologii precum sistemul Eco sau Active Oxygen insa si blocarea accesului la interfata de control, semnalizarea de finalizare a programului sau sistemul de etanseizare pot avea o importanta sporita.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cei care se vor axa strict pe ce ofera Bosch WAW28740EU din perspectiva programelor de spalare trebuie sa stie ca sunt 13 disponibile si intre care se pozitioneaza si cel rapid de 15minute, cel dedicat perdelelor sau cel pentru spalare nocturna sau Allergie Plus.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply