Bosch WAT28561BY

Niciodata alegerea unui produs electrocasnic nu este un lucru usor. Mai ales pentru romani. Avand in vedere faptul ca ei au tendinta de a pastra un produs electrocasnic cat mai mult timp, decizia este destul de dificil de luat, astfel incat produsul respectiv sa poata satisface toate cerintele. Totodata, tinand cont de faptul ca o familie este formata din mai multi membrii, decizia de cumparare trebuie sa fie pe placul tuturor sau macar al majoritatii. In ceea ce priveste masinile de spalat rufe, va ajutam noi. Recomandarea noastra este produsul Bosch WAT28561BY, o masina de spalat cu dimensiuni potrivite si atribute care depasesc cu mult media. (vezi oferta de AZI)

Bosch WAT28561BY

Despre Bosch WAT28561BY

Sa o luam cu inceputul. Referitor la numarul de kilograme al acestui produs, putem spune ca el este de 9. Acest lucru o face ideala pentru familiile cu pana la 4 membrii. 9 kg spalate simultat reprezint o dotare generoasa, suficienta, chiar si pentru cei care vor sa respecte cu strictete normele de igiena.

Bosch WAT28561BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT28561BY, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Numarul de rotatii al masinii de spalat este de 1400. Acesta este suficient pentru spalarea corspunzator a oricaror tipuri de rufe, inclusiv a lenjeriilor de pat care trebuie spalate saptamanal si care se murdaresc atat de usor. Designul este unul simplu. Mai precis, masina este imbracata intr-o nuanta de alb, cu detalii negre si gri. Principiul pe care ea mizeaza este „Less is more”.

Despre Bosch WAT28561BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT28561BY – ce altceva aduce ea utilizatorilor?

Citeste si despre Electrolux EWW1607SWD

Masina de spalat rufe Bosch WAT28561BY aduce functii interesante precum Active Water Plus. Aceatsa optimizeaza consumul de apa, energie electrica, dar si detergent, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta foarte placuta in ceea ce priveste spalarea rufelor, la un consum rezonabil. La acest lucru se adauga si clasa de eficienta energetica A+++, care inseamna mai putina energie consumata decat majoritatea produselor de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O alta functie interesanta este cea numita Anti-Stain. Ea actioneaza impotriva celor mai frecvente 16 tipuri de pete, dintre care, cele mai comune sunt cele de ciocolata, sirop de fructe de padure, iarba sau cafea. Stiti foarte bine cat de dificile sunt acestea si cat de adanc ajung ele sa patrunda in tesaturi.

Masina are grija nu doar de resurse, ci si de tipul utilizatorului. Astfel, ea reduce cu pana la 65% timpul pentru spalare. Programele sunt foarte rapide si, in acelasi timp, foarte eficiente. Iar cand Anti Stain intra in functiune, acest lucru se va cunoaste imediat.

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Masina de spalat rufe Bosch WAT28561BY ofera utilizatorului posibilitatea de a preseta timpul. In felul acesta, el poate programa masina de spalat sa porneasca, chiar daca el nu este prezent. Iar acest lucru se face cu cel mult 24 de ore inainte.

Tamburul masinii include un perete lateral care vine cu sistem anti-vibratie. Acesta face ca masina sa opereze linistit, chiar si atunci cand ea se afla in plim proces de centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si pentru ca am ajuns si la capitolul pret, trebuie sa precizam ca acesta este un pic mai mare decat media masinilor de spalat bune. Dar asta se petrece pentru ca masina se bucura de buna reputatie a producatorului Bosch, un producator de renume.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply