Bosch WAN20162BY

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

In fiecare locuinta isi face loc si isi fac simtita nevoia unele electrocasnice insa exista si unele care trebuie sa fie prezente iar asta pentru a putea spune ca avem acel nivel de confort de care are nevoie fiecare. Masina de spalat rufe cred ca poate fi pusa la categoria elementelor obligatorii pentru orice locuinta iar daca aveti nevoie de un model nou si de incredere Bosch WAN20162BY poate fi unul.(vezi disponibilitatea)

Bosch WAN20162BY

Despre Bosch WAN20162BY

Puteti sa va aflati in situatia in care sa aveti nevoie de o masina de spalat rufe pentru noua locuinta sau poate fi vorba despre partea de schimbare a unui model mai vechi si depasit. In alegerea unui model Bosch WAN20162BY puteti sa aveti atat garantia unui model nou cat si cea a unui nume cu experienta in domeniu.

Bosch WAN20162BY
Bosch WAN20162BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN20162BY, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Poate o sa vi se para partea de pret de achizitie putin mai ridicata in ceea ce priveste acest model insa poate fi unul justificat de ce caracteristici detine sau de ce functii va pune la dispozitie.

Despre Bosch WAN20162BY

Un Bosch WAN20162BY pentru fiecare

Citeste si despre Samsung WW70M644OPX/LE

In fiecare situatie care va poate duce spre alegerea unui astfel de model putem sa ne lovim si de ceea ce inseamna spatiul de care dispuneti pentru asezarea sa si mai exact veti avea partea de loc unde va fi asezata masina Bosch WAN20162BY. In privinta inaltimii veti avea nevoie sa tineti cont de faptul ca acest model masoara 84.8 cm, sa tineti cont de faptul ca are o latime si de 60 si o adancime de 59 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cu siguranta dimensiunea nu este una cu mult mai mare decat a unor modele de masini de spalat obisnuite insa mai avem de tinut cont de un aspect. Mai trebuie sa aveti in vedere ca este vorba despre o masina de spalat rufe cu incarcare frontala care are un hublou cu un diametru de 30 cm dar care are si o deschidere spre stanga.

Dupa ce ati gasit locul potrivit puteti trece la utilizarea efectiva a Bosch WAN20162BY si asta pentru ca veti putea sa spalati in conditii foarte bune pana la 7 kg de rufe. Conditiile de spalare mai pot fi legate si de ceea ce inseamna capacitatea cuvei si faptul ca este una din plastic dar si de elemente precum tehnologia ActiveWater, Vario Perfect, Speed Perfect, Eco Perfect, Eco Silence Drive sau AntiVibration Design.

Citeste si despre Heinner HWM–V7012A++

Cu siguranta si cele 14 programe de spalare disponibile au un rol pentru a putea spune ca aveti rufe curate si uscate. Din aceasta lista putem sa mentionam cateva precum cel de spalare rapida si care poate fi de 15 sau 30 minute dar si programe precum cel pentru perdele sau cel pentru lenjerii.

Functiile oferite insa de acest model sunt mult mai multe si veti mai avea si unele precum detectarea automata a cantitatii, afisarea timpului ramas sau functii de siguranta precum sistemul de detectie spuma, blocarea accesului la interfata sau semnalizarea finalizarii programului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu toate aceste elemente vom mai avea decat partea de consum de resurse de analizat si asta pentru ca Bosch WAN20162BY se pozitioneaza in clasa A+++ de eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply