Bosch WAB24262BY

Daca masina de spalat de acasa trebuie schimbata este necesar sa va ganditi ce model ati prefera si care sunt necesitatile dumneavoastra. Astfel, pentru cei care au nevoie de un model cu care sa poata spala cat mai multe rufe va recomandam Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY.(ACUM la reducere)

Bosch WAB24262BY

Despre Bosch WAB24262BY

Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY are un consum anual de energie de 153 kwh. Despre consumul de putere in program standard al acestuia trebuie spus ca este de 0.76 kwh. Anual, consumul de apa al acestuia este de 10560 l.

Bosch WAB24262BY
Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

In ceea ce priveste consumul acestuia trebuie spus ca este scazut, acesta facand parte din clasa de eficienta energetica A+++, datorita careia consumul de curent electric va fi unul cat de scazut. Mai mult decat atat, despre eficienta energetica la centrifugare are drept clasa de eficienta pe cea de tip C.

Despre Bosch WAB24262BY

Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY � cateva trasaturi referitoare la partea tehnica

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EW7W369S

Referitor la dimensiunile pe care le are acest model trebuie spus ca sunt unele destul de bune. Mai exact, adancimea acestuia este de 55 cm. Latimea de care beneficiaza acesta este de 59.8 cm. In plus, mai are si o inaltime de 84.8 cm. Ca greutate, acesta cantareste 66 kg. Despre cablul produsului trebuie spus ca are o lungime de 1.6 m. Acest exemplar are si o incarcare de tip frontal, iar marimea familiei pentru care este potrivit este de 1-2 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Despre capacitatea de incarcare a acestui dispozitiv trebuie spus ca este de 6 kg. Mai mult decat atat, trebuie precizat si faptul ca acest model are o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm, aceasta fiind destul de buna.

Referitor la zgomotul pe care il produce aparatul la centrifugare trebuie spus ca este de 78 dB. La spalare, acest nivel este de 57 dB. Cuva pe care o are acesta este din plastic, iar hubloul se deschide usor spre partea stanga. Avand un panou de tip digital, acest aparat va fi usor de controlat. De asemenea, culoarea pe care o are este albul. Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY are functiile: functie de balans, programare intarziata, precum si selectorul pentru programe spalare. De asemenea, are si un indicator pentru supradozare detergent, Aqua Control si sistem AquaTronic. Despre timerul pe care il are trebuie spus ca are o durata de 24 h.

Citeste si despre Indesit IWC91082ECO(EU)

Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY prezinta siguranta avand in vedere functiile pe care le are acesta, respectiv: Waterproof system, sistem detectare spuma, Blocare acces interfata, Sistem de etanseizare, intrerupere program, Semnalizare finalizare program. Tehnologia pe care o are acest este ActiveWaterPlus, o tehnologie performanta.

Referitor la programele la spalare pe care le are Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY trebuie spus ca sunt destul de multe ceea ce il face potrivit pentru a spala diverse rufe. Acestea sunt: rufe delicate, program spalare manuala, matase, lana, mixt, program rapid, antialergic, clatire, culori inchise, camasi/bluze. Numarul acestor programe este de 15. Despre durata pe care o are un program rapid trebuie spus ca este de 15-30 min. Acest model are si dispensere pentru detergent si balsam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY face parte dintre aparatele electrocasnice care ofera numeroase beneficii celor care aleg sa il cumpere. Iar pretul sau nu este unul ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply