Bosch WAB20262BY

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 21.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Care este volumul de refe pe care obisnuiti sa-l spalati in fiecare saptamana? Sunt ele aproape 6 ok? Sunteti genul care obisnuieste sa schimbe frecbent prosoapele, asternuturile, haine, in ideea de a pastra cat mai strict normele de igiena? Atunci este clar ca aveti nevoie de modelul Bosch WAB20262BY, o masina de spalat rufe capabila de a va satisface toate necesitatile. (Doar acum la reducere)

Bosch WAB20262BY

Despre Bosch WAB20262BY

Dincolo de volum de 6 kg de rufe pe care le poate curata simultan, Bosch este capabila si de a proteja tesaturile, evitand riscul ca ele sa se deterioreze. Iar cand vine vorba de pete de vin, fructe de padure, deodorant, sampanie sau sirop, nicio problema. Bosch WAB20262BY rezolva rapid aceste probleme.

Bosch WAB20262BY
Bosch WAB20262BY

Masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Insa asta nu este tot. Ea promite si rezolva mult mai mult decat atat, fapt care o face sa fie destul de apreciata, atat la nivel national, cat si la nivel international.

Despre Bosch WAB20262BY

Masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY – un model economic

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Aceasta masina de spalat rufe este visul oricarei persoane care intentioneaza sa faca importante economisiri de detergent, apa si curent. Astfel, ea a primit atributul A+++, ceea ce inseamna ca este un model ce isi face treaba bine, lucru admis de catre toti cei care au testat produsul. Inainte de a fi lansat pe piata, orice electrocasnic din gama Bosch, trece printr-o serie de teste importante care ii demonstreaza capacitatile bune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina dispune de un atribut special special creat pentru persoanele care sufera de alergii. Astfel, rolul acesteia este de a face ca tesaturile sa fie delicate cu pielea, pentru a nu cauza alergii. Este adevarat faptul ca in ultima vreme, a crescut foarte mult numarul persoanelor care sufera de alergii.

Active Water este o alta functie importanta din dotarea acestui produs. Aceasta determina un consum redus, fapt care este deosebit de important pentru cei care platesc mult pentru aceasta doatare. Dincolo de asta, sistemul detecteaza automat cat de incarcata este masina, pentru a ajuta consumul.

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Masina este un produs eficient, care informeza utilizatorul atunci cand si-a finalizat ciclul de spalare. Numarul de programe al acesteia este de 15, dintre care cele mai cunoscute sunt programul pentru articole sportive – indiferent de cat de murdare sunt acestea, programul isi face treaba eficient, bumbac – un program ideal in special pentru lenjerii, lana – program eficient pentru articolele care se scamoseaza usor, mixt – un program eficient pentru cei care au chef de un spalar rapid, fara a mai sta sa sorteze rufe, in functie de culori.

Masina permite folosirea de detergent si balsam, dupa preferinte. Ba mai mult, in manualul de instructiuni, aceasta informeaza care ar trebui sa fie nivelul in cazul celor doua. Dincolo de asta, ea are fi functie de blocare, pentru a se asigura ca nu este deschisa in timpul procesului de spalare. Pentru prelungirea duratei de viata a masinii de spalat, recomandam folosirea de detergent care sa asigure protectie. Calcarul pe care il detine orice tip de apa, poate fi extrem de daunator pentru masina de spalat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul produsului nu este mare, ci corespunde in totalitate dotarilor pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply