Beko WUE8746N

Tehnologia HomeWhiz a celor de la Beko se regaseste pe cea mai noua gama de masini de spalat rufe din care face parte si modelul Beko WUE8746N. Un model SMART, pe care poti sa-l monitorizezi de la distanta, bucurandu-te in acelasi timp de mai mult confort si timp liber.(vezi oferta de AZI)

Beko WUE8746N

Despre Beko WUE8746N

Acest model este unul compact, datorita dimensiunilor (H ,L, A)cm 84x60x46,5, se incadreaza in categoria masinilor de spalat slim, deci nu vei intampina situatii neplacute chiar daca bucataria sau baia locuintei tale nu sunt foarte spatioase. Humbloul este unul ergonomic, extra large cu o diagonala de 34 cm, special conceput tocmai pentru a nu pierde timp la incarcarea cuvei, care ajunge la o incarcare maximă de 8 kg.

Beko WUE8746N
Masina de spalat rufe slim Beko WUE8746N, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor ProSmart™, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure™, AddGarment, Alb

In partea superioara se afla panoul de comanda, prevazut cu un display LCD cu control electronic prin care poti seta sau modifica multitudinea de parametrii sau functii de care dispune modelul Beko WUE8746N. Butonul rotativ de selectie este inconjurat de pictograme sugestive pentru fiecare dintre cele 15 programe, de care te vei bucura inca de la prima utilizare.

Despre Beko WUE8746N

Beko WUE8746N – face cu 50% mai mult

Citeste si despre Heinner HWM-V8414SA++

Tehnologia Aqua Tech reduce timpul de spalare la jumatate prin inlocuirea miscarilor tamburului cu puterea de curatare a apei. Prin aceasta tehnologie, apa se amesteca cu detergentul si este pulverizata pe rufe inainte de spalare, ceea ce face ca timpul de spalare si resursele folosite sa fie mai mici cu 50%. Acest model are cu adevarat grija de garderoba ta, datorita celor 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi cum ar fi lana, bumbac sintetice, rufe foarte murdare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Beko WUE8746N vine cu o functie ce se gaseste in general pe masinile de spalat premium, si anume Downloaded Program, ce permite descarcare unor programe pe care dorești sa le folosesti. Dotat cu tehnologia Home Whiz, prin accesarea butonului Remote Control, poti monitoriza si gestiona masina de spalat rufe dupa bunul plac, prin Bluetooth.

Datorita tehnologiei Steam Cure, cutele hainelor sau calcarea greoaie a acestora va deveni doar o amintire. Beko WUE8746N utilizeaza abur pulverizat inainte de spalare, ce va face ca hainele sa fie mai moi si delicate, iar procesul de curatare sa fie unul mai eficient, pulverizat dupa spalare, aburul va indeparta alergenii care pot afecta pielea copiilor sau a celor cu pielea sensibila.

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Daca ai omis sa mai adaugi si alte rufe dupa ce programul de spalare a pornit, functia AddGarment te ajuta dupa selectarea butonului pauza, sa deschizi hubloul si sa adaugi alte rufe dar numai daca nivelul apei nu a ajuns la rama inferioara a hubloului. Mai mult decat atat, functia Drum Clean te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute prin folosirea aerului cald ce va usca imediat dupa spalare interiorul masinii de spalat.

Beko WUE8746N este o masina de spalat ultra-silentioasa, dotata cu un motor Pro Smart Inverter de ultima generatie a carui nivel de zgomot nu depaseste 58 db la spalare si 76 db la centifugare 1400 rpm. Datorita tehnologiei Silent-Tech si a partilor laterale in forma de S, vei putea folosi masina de spalat indifferent de momentul zilei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe Beko WUE8746N are o clasa de eficienta energetica foarte inalta A+++, un consum mic de resurse, consumul anual de apa fiind de 10559 litri iar cel de energie de 156 kWh. Este o masina de spalat rufe foarte performanta, datorita tehnologiei pe care cei de la Beko au incorporate-o cu grija.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo