Beko WTV9744XDW

Cauti o masina de spalat rufe? S-ar putea ca cea mai buna solutie pentru tine sa fie modelul Beko WTV9744XDW, un produs pe care urmeaza si noi sa ti-l prezentam noi. (vezi reducerile de AZI)

Beko WTV9744XDW

Despre Beko WTV9744XDW

Aceasta masina de spalat este genul inteligent. Ea are o carcasa simpla, in culori clasice. Insa, adevaratele atuuri ale acestui produs sunt faptul ca vine cu dotari inteligente si, in acelasi timp, usor de folosit. Este genul de masina cu deschidere usoara, ce potate fi folosita chiar si de catre cei mici, fara niciun fel de probleme.

Beko WTV9744XDW
Masina de spalat rufe Beko WTE9744N, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Motor ProSmart Inverter, Alb

Iar daca nu v-am convins dejal mai jos va prezentam o lista de motive pentru care sa spuneti da, tare si raspicat, acestui model.

Despre Beko WTV9744XDW

Masina de spalat rufe Beko WTV9744XDW – cam tot ce ai putea avea nevoie de la o masina de spalat rufe

Citeste si despre Bosch WAT24460BY

In primul rand, ne putem uita la capacitatea acestei masini. Ea este generoasa. Este vorba de nu mai putin de 9 kg de rufe, care pot fi asezate in cuva ai si spalate simultan. Astfel, nu trebuie ca utilizatorii sa isi mai faca griji in privinta lenjeriilor de pat, prosoapelor, paturilor sau altor rufe de dimensiuni mari. Si daca tot suntem la acest capitol, trebuie sa mentionam ca aceatsa masina de spalat este atat de generoasa, incat ofera spatiu suficient si pentru geci sau alte haine voluminoase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere al numaruluid e rotatii, vorbim despre 1400. Acest lucru reprezinta un avantaj pentru cei care au nevoie de rufe stoarse rapid. Ba mai mult, rufele care sunt stoarse bine, se usuca mai usor. Insa, exista si riscul ca ele sa se deterioreze, daca nu au materialele potrivite. Asa ca recomandam ca ele sa fie spalate conform manualului de instructiuni care insoteste masina.

In ceea ce priveste alegerea programului, nu putem spune ca masina de spalat Beko WTV9744XDW nu da dovada de generozitate. Ea are programe de baza, asa cum sunt cele destinate rufelor din bumbac, dar si programe ceva mai speciale, ideale pentru cei cu pielea sensibila, care cauta sa se bucure de haine perfect curate si igienizate.

Citeste si despre Bosch WAT20360BY

Nu uitam eficienta energetica a produsului. El face parte din clasa A+++. Acest lucru inseamna un consum destul de redus. Si totul se realizeaza cu ajutorul unui tip de motor bun: ProSmart Inverter. Insa, ceea ce diferentiaza produsul de restul modelelor existente pe piata, este faptul ca el vine cu tehnologie de tipul AquaTech. Aceasta dupa la o spalare inovatoare, inlocuind miscarile clasice ale tamburului, cu unele care nu afecteaza rufele si nici performanta de spalare.

Produsul este unul ale carui capacitati sunt testate in laboratoare. Astfel, el este capabil sa aduca importante economisiri si prin faptul ca vine cu un spalat mai rapid si cu 50% mai scurt. Asadar, se obtin rufe curate, in jumatate din timpul de care au nevoie masinile obisnuite. Iar rezultatele se cunosct imediat, chiar de la primele spalari.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dincolo de toate acestea, produsul este unul silentios si nici nu consuma multa apa. Asa ca investitia in Beko WTV9744XDW se dovedeste o decizie destul de inteleapta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply