Beko WTV8734XS0

O masina de spalat rufe este un ajutor de nadejde in orice locuinta fara doar si poate. Daca este un model care sa aiba tehnologii moderne incorporate este si mai bine, intrucat va contribui la o spalare cat mai eficienta si mai buna a rufelor. Un astfel de exemplar pe care vi-l recomandam cu incredere este si Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 (vezi AICI pretul de azi).

Beko WTV8734XS0

Despre Beko WTV8734XS0

Carcasa acestei masini de spalat rufe este de culoare alba. Adancimea acesteia este si ea de 60 cm, aceasta fiind destul de buna. In plus, are o latime de 60 cm. Inaltimea sa masoara 84 cm. De altfel, cantareste si o greutate de 77 kg.

Beko WTV8734XS0
Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, ProSmart Inverter, 60 cm, Alb

Aceasta masina de spalat rufe este de tip standard. De asemenea, si incastrarea sa este tot de tip standard. Veti incarca hainele destul de usor in aceasta, avand o incarcare de tip frontal. Un aspect ce trebuie mentionat despre aceasta masina de spalat rufe este capacitatea de incarcare pe care o are, aceasta fiind de 8 kg. Astfel ca, este un model potrivit unei familii formata din 4 membrii. Despre consumul anual de energie al acesteia despre spus ca este de 209 kW/h. De asemenea, consumul mediu anual de apa al acesteia este de 10560 l.

Un mare beneficiu al acestei masini de spalat rufe este clasa de eficienta energetica pe care o are, aceasta fiind A+++. Despre aceasta clasa trebuie spus ca se afla printre cele mai performante, consumul de curent electric fiind unul cat se poate de scazut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 are o viteza de centrifugare destul de buna, aceasta fiind de 1400 rpm. Un aspect de mentionat este referitor la nivelul de zgomot produs de aceasta la centrifugare, despre care trebuie spus ca este de 77 dB.  Nivelul de zgomot la spalare este si el de 56 dB. Hubloul acestei masini de spalat rufe se deschide spre partea stanga. De asemenea, tipul panoului de comanda al acestei masini de spalat rufe este digital.

Beko WTV8734XS0 – hainele dumneavoastra vor fi ca noi

Acest model se remarca si prin cateva functii utile, precum: sistemul de control in exces al apei, programarea intarziata, dar si functia balans. Detine si o functie de siguranta, mai exact, de blocare instantanee a usii. Incorporeaza si cateva tehnologii utile, acestea fiind: AquaFusion, Motor inverter ProSmart, OptiSense, StainExper. De asemenea, masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0, mai contine si functiile: Durable heater, Aquawave, dar si Silent Tech. Aceste tehnologii contribuie la o spalare mai eficinta a rufelor, cu un consum mai redus de apa si de detergent, dar si cat mai rapid.

Programul Dark Care este un program de care va veti bucura cu siguranta, acesta fiind cel care va avea grija ca hainele dumneavoastra sa nu se decoloreze. Programele de spalare cu care este prevazut acest model sunt destul de multe: program pentru bumbac, program rapid, dar si programul pentru consum redus de energie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In plus, mai beneficiaza si de un program pentru delicate si unul pentru sintetice. Nu trebuie uitat nici de programul pentru lana. In total, numarul programelor de spalare este 16, acesta fiind o caracteristica notabila. Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 dispune de un pret potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply