Beko WTC6733XS0

Indiferent de marimea familiei, de numarul membrilor ce fac parte din aceasta, masina de spalat rufe este intr-adevar o necesitate. Masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 este, de exemplu, cea mai buna alternativa atunci cand se doreste a se investi o suma modica de bani si totodata de a achizitiona un produs de inalta calitate si deosebit de eficient.(ACUM la reducere)

Beko WTC6733XS0

Despre Beko WTC6733XS0

Spre deosebire de marea majoritate a masinilor de spalat rufe de pe piata, aceasta ne impresioneaza placut nu doar prin eficienta sa energetica Clasa A+++, ori prin designul sau deosebit de atractiv, ci si prin caracteristicile si specificatiile pe care le prezinta.

Beko WTC6733XS0
Masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0, 6 Kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++, Alb

In plus, se pare ca este dispozitivul electrocasnic ce beneficiaza de unul din cele mai bune raporturi calitate – pret de pe piata in momentul de fata. Cu o investitie destul de redusa, se achizitioneaza o masina de spalat rufe de calitate, pe care te poti baza cu incredere in orice moment.

Despre Beko WTC6733XS0

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe Beko WTC6733XS0

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 este recomandata in primul si in primul rand, familiilor alcatuite din putini membri, respectiv 1-2, intocmai pentru ca electrocasnicul are o capacitate de incarcare de 6 kg. In plus, este si destul de silentioasa. Mai precis, aceasta are un nivel de zgomot de centrifugare de 75 dB, precum si un nivel de zgomot de spalare de 54 dB. Asadar, cat timp masina isi face treaba, tu te poti bucura din plin de timpul liber.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru inceput, masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 atrage atentia prin designul sau. Este un model clasic, destul de simplu, dar care are si o eleganta aparte. Dat fiind faptul ca este de culoare alba si prezinta un afisaj digital, face parte din gama electrocasnicelor moderne, foarte practice si extrem de usor de utilizat.

In plus, aceasta beneficiaza si de un numar impresionant de 16 programe de spalare. Printre acestea se numara: Program sintetice, Program consum redus de energie, Program Mix, Program extra-clatire, Bumbac, Program rapid, Luna, Program spalare manuala, Rufe delicate, insa si multe altele.

Citeste si despre Bosch WTW85540EU

Pe langa aceste numeroase programe de spalare, care sunt de altfel si deosebit de practice, masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 ne impresioneaza deosebit de placut si prin functiile de care beneficiaza: Rezistenta Hi-tech, Sistem control exces apa, Timer, Programare intarziata si Reglare consum. Ca si thenologii insa, important este sa le mentionam pe cele ce umreaza: AquaFusion, S-Shape si Motor inventer ProSmart.

Nu este un produs electrocasnic de foarte mari dimensiuni, cu toate ca nu este recomandat pentru incaperile foarte mici. Mai exact, masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 masoara o inaltime de 84 cm, o adancime de 50 cm, un diametru al hubloului de 34 cm si o latime de 60 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 este o investitie de lunga durata, intocmai datorita materialelor de calitate din care e confectionata, insa si a functiilor moderne ce permit spalarea rapida si eficienta a oricarui tip de tesatura. In plus, beneficiaza de un excelent raport calitate – pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply