Beko WRE6532ZSBS

Satuli de masinile de spalat rufe mari si greoaie? Cautati un model stim, cu performante bune,d ar care sa ocupe mai putin? Ok, este o decizie inteleapta pe care noi o sustinem cu tari si recomandam masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS, un produs interesant din toate punctele de vedere. Dar hai sa va convingem. (vezi disponibilitatea)

Beko WRE6532ZSBS

Despre Beko WRE6532ZSBS

Spre deosebire de alte masini de spalat rufe, Beko si-a dorit o nuanta mai speciala pentru modelul sau. Astfel, producatorul a ales gri inox, o nuanta care defineste modernismul, bungul gust, simplitatea. Acesta este completat de nergru, alb si argintiu, rezultand o armonie deplina.

Beko WRE6532ZSBS
Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Argintiu

Dimensiunile sunt destul de modeste deoarece este vorba de un produs slim. Referitor la viteza de centrifugare, aceasta este de 1000 rpm. Am putea spune ca si aceasta are o valoare destul de modesta. Afisajul modelului Beko este cu Led, ceea ce inseamna eleganta, dar si faptul ca producatorii mizeaza pe un produs intuitiv, usor de folosit. Ce inseamna mai exact afisajul? Inseamna ca masina indica singura de cat timp mai are nevoie pentru a finaliza ciclul de spalare. Totodata, afisajul arata programul pentru care s-a optat si caracteristicile care il insotesc. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 kg. Nu este mult, insa pentru 1-3 membrii noi credem ca este mai mult decat suficienta.

Despre Beko WRE6532ZSBS

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS – un model compact, eficient, elegant

Citeste si despre Whirlpool FSCR80423

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS se inscrie in clasa celor cu adevarat economice. Asa ca ea nu are dotarea A, A+. Nici macar A++, ci A+++. Deocamdata, acestea sunt printre cele mai economice de pe piata. Iar cand vine vorba de economie, trebuie sa stiti ca ea nu se refera doar la energie electrica, ci si la apa si timp. Produsele sunt perfect igienizate, fara a fi deteriorate, dar si fara a supune utilizatorul la eforturi economice mari.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Referitor la programale mai speciale ale modelului prezentat, amintim Down Wear. Acesta este specific Beko si se refera la posibilitatea de curata eficient si rapid paturile, pilotele confectionate din puf de gasca, gecile, paltoanele sau lenjeria de pat mai groasa. Si totul rapid.

Un alt program la fel de interesant este cel special conceput pentru lenjerie. Acesta se dovedeste foarte delicat cu tesaturile, fara a le subtia sau deteriora in vreun fel. Si totul tine de miscarile temburului, bine gandite si optimizate si de cuva.

Citeste si despre AEG T8DBE48S

Un alt atu este programul Sport, dedicat articolelor sportive, inclusiv adidasilor. Acesta se dovedeste aliatul celor care adora activitatile in aer liber, indiferent ca este vorba de mers pe bicicleta, role, fortabl, tensis sau altele. Acestor programel li se adauga si tehnologia OptiSense. Ea determina un consum redus de apa si energie, ceea ce sustine inca o data clasa de eficienta A+++.

La toate astea se adauga un durabel heater, adica o tehnologie care protejeaza masina impotriva coroziunii. Acest lucru duce la rezistenta impotriva calcarului si la o durata de viata mult mai mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este deloc mare, avand in vedere cate promite si ofera modelul de masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS. Nu trebuie uitat faptul ca si designul sau este optim.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply