Beko WMY91443LB1

Masinile de spalat rufe nu doar ca au devenit din ce in ce mai performante, insa ele se dovedesc o necesita. Sunt aproape indispensabile din locuintele moderne si au rolul de a ajuta utilizatorii sa economiseasca timp, atunci cand vine vorba de spalarea rufelor lor. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca atunci cand articolele sunt cu adevarat murdare, nimic nu le spala mai bine decat o masina de spalat inteligenta. Adica una asa cum este modelul Beko WMY91443LB. Si iata si alte argumente demne de luat in calcul. (cea mai buna oferta AICI)

Beko WMY91443LB1

Despre Beko WMY91443LB1

Numarul maxim de kilograme de rufe permis in cuva masinii este de 9. Acesta este destul de mare pentru articole mai voluminoase, precum paturile sau pilotele. Insa, este in acelasi timp suficient pentru utilizatorii care fac parte din familiile cu 3 sau chiar 4 membri.

Beko WMY91443LB1
Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1, 9 KG, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++, Display LCD, Alb

In ceea ce priveste stoarcerea, aceasta masina de spalat permite o viteza buna de 1400 rotatii pe minut. Asadar, masina de spalat rufe Beko WMY91443LB este special creata pentru cei care pun mai presus de toate caracterul practic. Si iata cateva argumente. Display-ul pe care afiseaza comenzile este de tipul LCD, fiind usor de folosit.

Despre Beko WMY91443LB1

Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 – o masina de spalat care te va surprinde placut

Citeste si despre LG F12C3QD

Da, utilizatorule. Avem pentru tine o sugestie buna, din gama Beko. Nici nu avea cum sa fie altfel, pentru ca Beko este genul de producator care refuza cu inversunare sa-si dezamageasca utilizatorii. Si numai daca ne uitam la clasa de eficienta energetica a acesteia ne dam seama de acest lucru: A+++. Este cea mai economica de pe piata si permite un consum foarte redus de energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un program special al acestei masini de spalat este Duvet. Acesta este conceput pentru pilote si are rolul de a contribui la perfecta igienizare a acestor articole ce fac parte din igiena personala. Chiar daca ele sunt mari, acestea pot fi foarte usor spalate.

Dincolo de asta, in cazul acestei masini vorbim si despre programul Baby Protect, ideal pentru familiile cu copii. Acesta are rolul de curata hainele atat de bine, incat ele sa nu afecteze pielea celor mici. Bebelusii, de regula, sunt mai sensibili si pot capata usor iritatii. Iar in cazul in care nu aveti copii, puteti folosi cu brio aceasta fucntie daca suferiti de alergii. Ea igienizeaza perfect.

Citeste si despre Arctic APL61222BDW3

Aquafusion este sistemul pe care producatorul Beko l-a patentat cu mandir. Acesta determina un consum optimizat de orice: energie electrica, balsam, detergent, apa. Mai precis, anual sunt consumati cu pana la 5,5 kg de detergent mai putine decat in cazul unei masini obisnuite de spalat.

Motorul este de tipul ProSmart Inverter si se dovedeste un partener de nadejde pentru cei care isi doresc o spalare mai solentioasa, mai rapida si mai eficienta. Dispozitivul are si OptiSense. Acesta este cel care se ocupa de optimizarea consumului de apa si detergent, in functie de cat de cat de mare este incarcatura de rufe a masinii respective.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este potrivit dotarilor. Un pic mai mare decat in alte cazuri, dar totusi potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply