Beko WKY71233PTLYB3

Este destul de dificil sa iti cumperi o masina de spalat in ziua de astazi. Asta pentru ca exista atat de multe modele si fiecare dintre ele vine cu avantaje importante. Nici macar nu este nevoie sa urci in clasa permium pentru a gasi solutii foarte bune, masinile cu pret mediu sau chiar usor scazut oferind o gama foarte variata de sisteme si functii. Daca vrei un brand bun, Beko poate sa fie recomandat. Este adevarat ca vine din Turcia, dar in ceea ce priveste calitate, masinile lor sunt comparabile cu tot ceea ce poti gasi la firme occidentale. Beko WKY71233PTLYB3 (acum la cel mai bun pret) este o masina de spalat slim, dar toate caracteristicile pe care ti le-ai putea dori sunt la locul lor.

Beko WKY71233PTLYB3 vedere fata

Despre Beko WKY71233PTLYB3

De regula, persoanele care cauta o masina de spalat slim sunt dispuse sa renunte la unele caracteristici in favoarea spatiului. Din fericire, Beko WKY71233PTLYB3 iti arata ca nu este cazul de asa ceva. Asta pentru ca masina, desi are un design mai compact decat una normala, vine totusi cu o capacitate de spalare rezonabila, adica de 7 kg. Bineinteles, nu este una dintre cele mai mari, dar pentru o familie poate sa fie mai mult decat de ajuns. In plus, o poti monta in spatii mai reduse ca suprafata, indiferent daca locuiesti intr-o casa mica sau daca pur si simplu vrei sa faci economie de loc.

Beko WKY71233PTLYB3
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb

Ca design, Beko WKY71233PTLYB3 nu arata prea diferit. Dar in acelasi timp, trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem ca exista foarte putine masini de spalat care chiar se pot lauda cu modul in care arata. Asta nu inseamna ca design-ul nu este unul decent, ba chiar dimpotriva. Modelul este alb, dar usa cuvei e neagra si are si afisaj digital, destul de mare. Asadar, arata ok si se remarca totusi in categoria ei de pret.

Beko WKY71233PTLYB3 inclinat

Functii utile pentru o spalare eficienta

Asa cum spuneam, masina nu este chiar atat de mare. Oricum ea nu ar consuma prea multa apa si energie electrica, dar clasa energetica este cu adevarat excelenta si asta o face sa iasa si mai tare in evidenta. Asadar, aceasta apartine categoriei A+++, avand un consum de energie foarte redus. In plus, nici la apa nu sta mai rau. Una peste alta, Beko WKY71233PTLYB3 este un model foarte eficient, primind astfel un foarte mare punct in plus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste programele de spalare, masina se descurca decent. Aceasta are un numar de 15 programe, suficiente pentru o utilizare normala. Pe langa programele obisnuite, precum spalare manuala, rapida (aceasta poate sa tina 14 minute cu cuva incarcata la jumatate si 28 cu ea incarcata in intregime), centrifugare si altele, regasim si programe speciale pentru anumite categorii de haine. Astfel, avem setari pentru lana, sintetice, haine colorate sau sport. Exista si un sistem de eliminare a parului de animale de pe haine, iar pentru cei alergici exista si cateva sisteme anti-alergice.

La centrifugare Beko WKY71233PTLYB3 ajunge la 1200 rotatii pe minut, aceasta fiind dotata cu 4 trepte diferite, care pot fi setate de la panoul de control. Masina are si o functie de programare intarziata, deci o poti seta sa porneasca si cand nu esti acasa. Din pacate, nu are si un sistem de protectie pentru copii, dar daca ei sunt cuminti, oricum nu ar avea ce cauta langa usa masinii de spalat. Am vazut si cateva voci care se plangeau de nivelul de zgomot.

Este adevarat ca Beko WKY71233PTLYB3 nu e chiar cea mai silentioasa masina (dar pana la urma, nici nu dormi cu ea la cap), dar la unele modele pot sa apara si niste mici probleme. La centrifugare cuva poate sa scoata si un scartait, iar acesta este un mic defect mecanic. El nu afecteaza masina, dar se aude.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Beko WKY71233PTLYB3 poate sa fie exact masina de spalat de care ai nevoie. E destul de ieftina, arata bine si pentru un model slim (ceea ce poate sa fie in sine un avantaj) e suficient de incapatoare. Singura functie care chiar ii lipseste este cea de protectie pentru copii, iar nivelul de zgomot este unul suportabil. Esential este ca masina spala bine si atunci cand vrei un aparat nou, acest lucru ar trebui sa conteze cel mai tare. Asadar, modelul este unul recomandat pentru toti cei care cauta o masina de spalat normala, dar cu multe functii utile.

8.5 Total Score
Beko WKY71233PTLYB3, o masina de spalat slim, dar destul de incapatoare

Beko WKY71233PTLYB3 - masina de spalat slim, silentioasa, la un pret foarte bun.

PROS
  • Pret decent de achizitie
  • Toate functiile si programele necesare
  • Cea mai buna clasa energetica
  • Este slim si totusi incapatoare
CONS
  • Nu are protectie pentru copii
  • Este destul de zgomotoasa
User Rating: 2 (2 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply