Beko WKY71233LSYB2

In acest material vom discuta despre masina de spalat rufe de la Bosch, un produs economic, eficient si generos din punct de vedere al capacitatii si programelor. Mai precis, faceti cunostinta cu masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2(Doar acum la reducere)

Beko WKY71233LSYB2

Despre Beko WKY71233LSYB2

Avand in vedere faptul ca tehnologia Beko nu si-a dezamagit pana acum utilizatorii, este clar ca aceasta este menita sa satisfaca nevoile de baza si asteaptarile unor utilizatori obisnuiti, care stiu ce vor de la produsul in care investesc. Iar masina de de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2 nu este o exceptie in acest sens.

Beko WKY71233LSYB2
Masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2, 1200 RPM,7 kg, Clasa A+++, Argintiu

Vorbim, asadar, de o masina de culoare argintie, o nuanta moderna, devenita clasica, usor de asortat cu interiorul incaperilor (baie sau bucatarie). Numarul de rotatii al acesteia este de 1200 rpm, ceea ce o face o masina eficienta. Rotatiile influenteaza curatarea rufelor, insa, uneori pot duce la deteriorarea tesaturilor. Tocmai de aceea, in cazul modelelor de haine mai delicate,precum cele din matase sau chiar unele sintetice, se recomanda setarea unui numar mai mic de rotatii. De exemplu, 1000 sau chiar 800 sunt suficiente pentru a curata eficient hainele. Totodata, cand e vorba de haine putin murdare, nu este necesar un numar mare de rotatii.

Despre Beko WKY71233LSYB2

Masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2 – creata pentru a-si face treaba

Citeste si despre Daewoo DWD-FV2021

Unele piese de mobilier precum canapeaua sau patul devin de-a lungul timpului locul favorit al animalelor de companie, indiferent ca este vorba de catel sau pisica. Inevitabil, patrupedele dragalase lasa par pe mobilier, ceea ce face ca hainele sa devina si ele murdare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ca sa nu mai vorbim de lenjeria de pat, care din cauza dimensiunii mai mari, se dovedeste mai grue de curatat.Insa, multumita functiei Pet Hair Removal de care dispune masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2 parul se indeparteaza eficient de pe haine. totul se realizeaza cu ajutorul unor etape de prespalare si clatire care vin in plus in cadrul ciclurilor obisnuite de spalare.

Sistemul Aquafusion este unul patentat de catre producatorii Beko si a rolul important de a valorifica la maximum atat consumul de apa, cat si pe cel de energie si detergent in timpul ciclului de spalare. Practic, utilizatorul este capabil sa economiseasca in timpul unui an o cantitate de 5,5 kg de detergent, fara ca acest lucru sa afecteze in vreun fel procesul de curatare al rufelor.

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Practic, vorbim de rufe perfect igienizate, fara a exista vreun motiv de ingrijorare. In acelasi timp, vorbim si de lipsa mirosurilor neplacute. Stiti foarte bine ca rufele ce stau in cosul de rufe pot acumula tot felul de mirosuri neplacute. Insa, acesta nu este si cazul modelului de masina de Beko.

Prin dotarea OptiSense, masina dispune de 4 sezori. Dintre acestia, 3 senzori sunt dedicati special pentru a avea grija de tesaturile hainelor, pe cand cel de-al 4-lea este cel care se ocupa de prelungirea duratei de viata a produsului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand ne raportam la pretul acestui produs, ne dam seama ca el este perfect stabilit. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji de faptul ca vor plati foarte mult pentru o masina de spalat. Banii pe care ei ii vor scoate din buzunar sunt unii care echivaleaza cu o achzitie corecta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply