Beko WITV8712X0W

Daca nu v-ati cumparat inca o masina de spalat rufe, acum este momentul. Avem o sugestie de care veti fi fi convinsi numaidecat. Aceasta este: Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W. (vezi oferta de AZI)

Beko WITV8712X0W

Despre Beko WITV8712X0W

Pentru a indeplini asa cum trebuie necesitatile cand vine vorba de spalarea rufelor, acest model din gama Beko este exact ceea ce va trebuie: Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W. Este necesar de precizat si faptul ca acesta are un exterior alb.

Beko WITV8712X0W
Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Diametru hubloului este de 34 cm. In plus, referitor la adancimea pe care o include exemplarul trebuie spus ca este de 57 cm. Despre latimea pe care o masoara este necesar de precizat faptul ca este de 60 cm. Este un model potrivit ca inaltime, aceasta fiind de 82 cm. Ca greutate, exemplarul cantareste 71 Kg.

Despre Beko WITV8712X0W

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W – cateva caracteristici importante cand vine vorba despre partea interna si consumul de energie

Citeste si despre Electrolux EDC2086GW3

Aceata masina de spalat rufe este prevazuta cu un panou de comanda care este de tip mecanic si touchscreen. Consumul de energie al acestui exemplar nu este deloc crescut intrucat prezinta o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind A+++. Eficienta energetica centrifugare este de tipul clasei B, iar la spalare este A. Modelul dispune de o incarcare frontala, iar familia care o poate folosi este formata din 4 membrii, ceea ce inseamna ca este vorba despre un model destul de incapator. Acest lucru il confirma si capacitatea sa de incarcare care este de 8 kg. Este necesar de specificat faptul ca acestui model ii revine o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W este un aparat electrocasnic cu un nivel de zgomot la centifugare de 70 dB. La spalare, acest nivel de zgomot este de 57 dB. Precizam faptul ca acest model dispune de un hublou cu o deschidere spre partea stanga.

Programele sunt un aspect cat se poate de important al oricari masini de spalat rufe, ale acestui model fiind 15: Lana, Bumbac, Sport, Camasi, Clatire Stoarcere + Evacuare, Sintetice, Spalare manuala, Lenjerie, Mix 40°C, Dark Care, Bumbac Eco, Down Wear, Hygiene 20°C, Daily Xpress / Xpress Super Short.

Citeste si despre Beko WRE6632ZSBS

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W detine functiile: Clatire suplimentara, Prespalare, Afisare timp spalare ramas, Sistem electronic de control al balansului, Sistem control exces apa, Sistem automat de reglare al consumului de apa, Urmarire programe speciale, Child lock, Spalare rapida, DrumClean.

In plus, tehnologiile sunt unele care fac din acest model unul de calitate, acestea fiind: OptiSense, Aquawave, AquaFusion, Durable heater. Spalati gecile cu ajutorul programului DOWN WEAR, cu ajutorul caruia acestea vor fi mereu curate. Optisense® este programul care va va garanta un consum optim de energie si apa, astfel incat aceasta sa nu consume mult, iar durata de viata a acesteia sa fie una cat se poate de lunga.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W este ceea ce va trebuie in locuinta dumneavoastra pentru a va bucura de rufe curata ori de cate ori aveti nevoie fara sa fie necesar sa amanati spalarea acestora.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply