Beko DPY8506GXB1

V-ati saturat sa asteptati pentru ca rufele sa se usuce? Cautati o solutie pentru ca acestea sa se usuce mai repede. Noi va oferim acea solutie. Este vorba despre Uscatorul de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1 (doar aici la promotie).

Beko DPY8506GXB1

Despre Beko DPY8506GXB1

Acest model este de culoare alba, fiind o culoare ce se intalneste des. Are o adancime destul de buna, aceasta fiind de 65.4 cm. Mai mult, latimea intalnita la acest uscator de rufe este si ea de 59.7 cm. Referitor la inaltimea sa trebuie spus ca este de 84.6 cm, fiind potrivita avand in vedere capacitatea sa. Greutatea de care dispune acest model este de 49.5 kg.

Beko DPY8506GXB1
Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1, 8 kg, 16 Programe, Smart Dry - Heat Pump, Clasa A+++, Alb

Incastrarea acestui uscator de rufe cu condensare se realizeaza standard. De asemenea, se incarca frontal, iar panoul digital de care dispune este digital. Acest uscator beneficiaza de un numar mare de programe, acestea fiind de 16. Un aspect de luat in calcul este faptul ca apartine unei clase de eficienta energetica performanta, aceasta fiind A+++, ceea ce va insemna costuri scazute la curentul electric. Eficienta energetica la uscare este si ea buna, fiind A. Ca despre consumul de putere, trebuie spus ca este de 176 kW/h.

Beko DPY8506GXB1

Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1 – trasaturi referitoare la partea tehnica

Acest uscator de rufe este potrivit pentru familiile ceva mai numeroase, avand in vedere faptul ca dispune de o capacitate de 8 kg. Cuva detine capacitate mare, aceasta fiind de 118 l. Hubloul acestuia are o deschidere spre partea dreapta. De precizat este si nivelul de zgomot, acesta fiind de 64 dB, astfel, pentru a nu sta in preajma sa, puteti sa il asezati in alte incaperi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1 include functia de programare temporizata, ceea ce reprezinta un avantaj. Nu ii lipseste nici siguranta pentru copii, astfel ca puteti sta linistiti din acest punct de vedere. Este dotat cu un timer, dar si cu un sistem de iluminare a cuvei

Nivelul de uscare poate fi reglat, astfel incat acesta sa se potriveasca fiecarui tip de material, unele materiale necesitand un nivel de uscare mai ridicat, iar altele mai scazut. Acest model detine si functia de anti sifonare, indicator sertar colector de apa, indicator curatare filtru, dar si indicator curatare pentru condensator. Utila va fi si semnalizarea acustica pentru program, aceasta  fiind cea care va va anunta cand se va termina programul.

Uscatorul de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1 – un uscator de rufe performant

Uscatorul de rufe Electrolux EDP2074GW3 are programe de uscare pentru camasi, sintetic, blugi,  bumbac. In plus, mai include si programul de improspatare, uscare delicata, uscare mixta, uscare rapida, wool refresh, dar si sport. Acesta este un uscator de rufe performant avand in vedere tehnologiile pe care le are acesta: Aquawave si Smart Dry. Despre Smart Dry trebuie spus faptul ca include o pompa de caldura cu ajutorul careia rufele se vor usca mai eficient, la o temperatura mai redusa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Aquawave include un sistem de uscare al cuvei mai eficient, astfel incat rufele sa arate ca noi dupa fiecare uscare.  Uscatorul de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1 are un pret potrivit caracteristicilor sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply