Beko DE8434RX0M

Masinile de spalat, cel putin cele care se gasesc de regula la noi pe piata, sufera de cele mai multe ori din cauza unei probleme comune. Ne-am obisnuit atat de mult ca ele sa arate intr-un anumit fel, incat cele mai multe chiar se diferentiaza destul de greu unele de altele din punct de vedere vizual. Si aceasta nu este o mare problema, dar cand un uscator de rufe reuseste sa arate mai bine decat 80 % din masinile de spalat din Romania, este clar ca in cazul lor se putea mai bine. La fel de clar este si ca Beko DE8434RX0M (vezi aici pretulde azi), uscatorul in cauza, reuseste sa iti atraga atentia inca din primul moment. Este adevarat, costa un pic mai mult ca o masina de spalat oarecare, dar si aduce cu el numeroase avantaje.

Beko DE8434RX0M

Despre Beko DE8434RX0M

Aspectul este primul lucru care conteaza la un aparat, iar Beko DE8434RX0M nu dezamageste. In continuare, el arata ca o masina de spalat rufe, dar are marele avantaj de a fi gri mat si foarte atractiv. Are si un panou destul de minimalist si un afisaj electronic ok, dar culoarea si materialele superioare din punct de vedere calitativ sunt principalele elemente care atrag. In ceea ce priveste marimea uscatorului, acesta este exact cat o masina de spalat de dimensuni normale. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai un pic de spatiu pentru a-l monta. Nu e chiar atat de potrivit pentru o garsoniera, sa spunem, dar cred ca majoritatea locuintelor il pot primi.

Beko DE8434RX0M
Uscator de rufe Beko DE8434RX0M, Condensare si pompa de caldura, 8 kg, 16 programe, Clasa A++, Gri

De asemenea, dimesiunile acestea arata si ca aparatul are o capacitate ceva mai mare. Acesta poate sa usuce pana la 8 kg de rufe, desi permite si incarcarea cu mai putine articole, caz in care si timpul in care ajunge la final acest proces poate sa scada si la jumatate. Oricum, Beko DE8434RX0M este un uscator destul de mare, ceea ce reprezinta un alt avantaj.

Beko DE8434RX0M

Beko DE8434RX0M are o clasa energetica foarte buna si tehnologii pe masura

Uscatorul este unul care functioneaza pe baza de condensare si are si o pompa de caldura, ceea ce il face sa functioneze mai eficient si la temperaturi mai scazute (acest lucru fiind benefic pentru materialele mai sensibile, dar si prin faptul ca nu trebuie sa insisti prea tare cu calcatul dupa ce usuci rufele). Prezenta pompei asigura si un consum mai redus de energie, lucru de care orice cumparator ar trebui sa tina cont.

Chiar si asa, poate cel mai important avantaj in lupta cu facturile mari este prezenta motorului inverter. In special multumita acestuia, Beko DE8434RX0M are clasa energetica A++, una dintre cele mai bune la care poate ajunge un uscator. Nu in ultimul rand, motorul inverter aduce cu sine si un nivel de zgomot mai scazut.

In acelasi timp insa, un uscator care nu usuca asa cum trebuie nu isi gaseste utilitatea, chiar daca el consuma putin curent. Nu este cazul insa pentru Beko DE8434RX0M, modelul avand 16 programe care acopera mai toate nevoile, de la materiale mai sensibile, la incarcaturi de greutate diferita la temperaturi variate. Iar controlul este unul facil. Daca ai folosit vreodata o masina de spalat, sigur te vei descurca si cu acesta.

Exista insa si o plangere pe care am regasit-o la mai multe persoane care au cumparat uscatorul. Acesta are si un program pentru lana, dar este unul foarte scurt, care nu usuca hainele in intregime. Asta inseamna ca dupa ce termina, tot va trebui sa le pui la uscat pe sarma. Nu il consider totusi un motiv bun pentru retur, ci doar o mica parte care nu functioneaza atat de bine precum toate celelalte.

 

Concluzii

Nu cred ca Beko DE8434RX0M este cel mai bun uscator de rufe pe care il poti gasi in Romania, dar cu siguranta este unul dintre cele mai atractive. Daca ai loc pentru el in casa, atunci iti faci un serviciu si atunci cand il montezi, pentru ca orice incapere va capata un aspect mai modern datorita lui. In acelasi timp, aspectul nu ar fi nimic daca nu e dublat si de performante. Si in afara de  acea mica scapare amintita anterior, Beko DE8434RX0M chiar se descurca excelent. Are capacitate mare, motor inverter si consuma putin. Cu alte cuvinte, intruneste toate calitatile necesare. Nu este insa un model atat de ieftin, dar cum este unul care trece mult de medie, as spune ca isi merita banii, chiar destul de mult.

9.5 Total Score
Beko DE8434RX0M, un uscator de rufe spectaculos

Beko DE8434RX0M este cel mai bun uscator de rufe pe care il poti gasi in Romania, dar cu siguranta este unul dintre cele mai atracitve.

PROS
  • Arata foarte bine
  • Capacitatea mare
  • Consumul redus de energie electrica
CONS
  • Problema cu programul pentru lana ii poate dezamagi pe unii
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply