Arctic EF5100A+

Marea majoritate a utilizatorilor traiesc cu gresita impresie precum ca un produs ce prezinta un pret mai piperat este si de o calitate mai buna spre deosebire de cel ce are un pret mai mic. Astfel, se iau si decizii gresite. Totusi, cei care au inteles ca acest lucru nu are asa mult sens, au optat cu incredere pentru achizitionarea masinii de spalat rufe slim Arctic EF5100A+ (vezi cel mai mic pret doar aici), un ajutor de nadejde pentru orice familie.

Arctic EF5100A+

Despre Arctic EF5100A+

Sunt multe modele de masini de spalat pe piata in momentul de fata, iar fiecare poate fi achizitionat la un pret diferit. Cu toate acestea, se pare ca masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+ beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata.

Arctic EF5100A+
Masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Din zecile sau chiar sutele de modele de masini de spalat rufe, acesta se pare ca se bucura de un grad extraordinar de ridicat de popularitate. Acest lucru nu e datorat doar de pretul sau accesibil sau de design, ci si de functiile si specificatiile de ultima generatie pe care le prezinta.

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe slim Arctic EF5100A+

In general, masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+ este recomandata familiilor cu putini membri, mai exact, aproximativ 2 persoane. Acest lucru e dedus din capacitatea de incarcare de 5 kg, ceea ce e suficient pentru o familie mica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Referitor la specificatiile tehnice ale acestei masini de spalat rufe, important de precizat sunt viteza sa maxima de centrifugare de 1000 rpm, precum si nivelul zgomotului de centrifugare si de spalare de 77 dB, respectiv 61 dB. Asadar, este un produs eficient care este totodata si extrem de silentios. Astfel, din  acest punct de vedere nu va incomoda absolut deloc. Mai ales in cazul in care adultii isi doresc sa puna la spalat si totodata sa le permita celor mici sa se odihneasca, fara nicio grija se poate porni masina de spalat.

Aceasta masina de spalat rufe impresioneaza placut si prin modernele si practicele functii de spalare de care beneficiaza, precum: program de spalare manuala, lana, program rapid, sintetice, bumbac, program de clatire intensiva si program rapid. Mai exact, programul rapid ce dureaza doar 30 de minute este pe catd e rapid, pe atat de eficient. Acesta va indeparta intr-un timp scurt murdariile usoare de pe orice tip de tesatura, fara a-i afecta calitatea.

Mai mult decat atat, aceasta masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+ este si extrem de economica, intocmai pentru ca are un consum anual de energie de 287 kW/h.

Pe langa asta, este un produs electrocasnic ce incanta si prin desigul sau deosebit de atractiv si de modern. Referitor insa si la aspectul fizic, de mentionat sunt si dimensiunile acestuia: are o adancime de 41.5 cm, o latime de 60 cm, o inaltime de 84 cm si greutatea de 55 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+ ce prezinta o eficienta energetica de Clasa A+ beneficiaza, in mod cert, de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply