Arctic APL81022BDW0

Nevoia de nou tine de fiecare in parte si tine de ce provocari puteti intalni dar daca este vorba despre electrocasnice putem sa vorbim despre nevoia de noi modele pentru a schimba unele vechi si care deja nu mai merita sa fie reparate. In situatia masinilor de spalat rufe acest aspect este cu siguranta mult mai prezent si este vorba despre posibilitatea de a preveni si de avea un model de incredere in slujba voastra si Arctic APL81022BDW0 (vezi AICI pretul de pe eMAG) poate fi un astfel de model.

Arctic APL81022BDW0

Design

Elemente constructive care sunt vizibile la acest model sunt legate in primul rand de partea de incarcare frontala insa nu se limiteaza la atat. Mai putem aprecia ca si elemente de design partea de nuanta alba dar si panoul de control de tip digital. Incarcare frontala poate fi un element destul de important mai ales cand vine vorba despre asezarea unei masini de spalat rufe si asta pentru ca trebuie avut in vedere spatiul necesar deschiderii hubloului.

Arctic APL81022BDW0
Masina de spalat rufe Arctic APL81022BDW0, Smart Sensors, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Pe langa hublou trebuie sa aveti totusi grija pentru a aloca un spatiu suficient de asezare a acestui model. Elementul care va spune cat de mult spatiu va fi nevoie este gabaritul si mai exact inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 59 cm pe care Arctic APL81022BDW0 le are.

Arctic APL81022BDW0 panou de control

Functii

Adancimea sau dimensiunea in general poate fi putin mai mare decat in cazul altor modele insa este o dimensiunea care se leaga si de partea de capacitate de incarcare a Arctic APL81022BDW0. Veti avea posibilitatea de a spala fara probleme si fara nici un pic de efort pana la 8kg ceea ce poate fi mai mult decat are nevoie chiar si o familie de 4 membri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de incarcare poate fi un criteriu de selectie foarte important insa pe aceasi treapta a importantei se pot situa si functiile pe care le poate detine acest model. Veti avea o functie de amanare pornire, un sistem electronic de control a balansului, o functie de tip Aqua Surf, una Design S-Shape, afisarea timpului ramas din programul selectat insa veti avea si o functie de siguranta si care tine de blocarea accesului la interfata de control.

Multe persoane sunt foarte atente cand vine vorba despre o masina de spalat rufe la partea de programe pe care le vor putea utiliza. In cazul unui astfel de model este vorba despre 15 disponibile si dintre care putem trece in revista unele mai speciale cum ar fi cel dedicat gecilor cu puf, cel antialergic, programul pentru lenjerie delicata dar si un program special epntru articole de iarna cum ar fi cele din goretex.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca si incheiere a unei posibile analize a acestui model putem sa folosim partea de timp de spalare ce poate fi redus daca alegeti programul rapid de 14 minute, partea de viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm sau nivelul de zgomot de maxim 75dB pentru centrifugare. Pentru energia electrica ce va fi consumata de Arctic APL81022BDW0 in timpul functionarii veti avea pozitionarea in clasa de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply