Arctic APL81012BDW3

Daca vrei sa iti cumperi o masina de spalat rufele, trebuie sa stii ca exista atat de multe variante din care poti sa alegi, incat, daca nu te informezi in avans care dintre trasaturile lor iti sunt cu adevarat importante, poti sa risti sa iti cumperi un produs care sa nu fie la standardele tale. Cumpara-ti masina de spalat rufe Arctic APL8102BDW3 (doar AICI gasesti cel mai bun pret) si nu vei face nicio greseala.

Arctic APL81012BDW3 vedere fata

Despre Arctic APL8102BDW3

In cazul in care nu ai un buget foarte mare, dar vrei un produs de calitate, masinile de spalat de la Arctic sunt ideale, iar modelul de masina de spalat rufe Arctic APL8102BDW3 este un exemplu clar in acest sens. Modelul are un design foarte placut si, avand culoarea alba, se poate integra foarte usor in orice locuinta. Panoul sau de control este usor de invatat si de folosit de catre oricine.

Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3: curatarea excelenta a rufelor
Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Modelul are o latime de 60 de centimetri, o inaltime de 84 de centimetri si o adancime de 54 de centimetri. Deschiderea hubloului se face la 170 de grade, oferindu-ti un acces foarte bun la cuva sa. Greutatea aparatului este de 69 de kilograme. Nivelul de zgomot la spalare pe care il inregistreaza masina este de 62 de decibeli, iar, la centrifugare, acesta atinge 78 de decibeli.

Detalii despre produs

Masina de spalat rufe Arctic APL8102BDW3 are incarcarea frontala si o capacitate de opt kilograme. Astfel, poti sa speli foarte multe rufe intr-o singura tura, deoarece aceasta capacitate este una mare, fiind ideala chiar si pentru o familie cu multi membri. Viteza sa de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul de energie electrica al acestui aparat este foarte mic, ceea ce incadreaza masina de spalat rufe Arctic APL8102BDW3 in clasa de eficienta energetica A+++, clasa maxima in care sunt incadrate doar aparatele care sunt cu adevarat eficiente. Pe langa faptul ca aparatul iti aduce tie un consum foarte mic de energie, cu aceasta ocazie, reusesti sa protejezi si mediul inconjurator. Clasa de eficienta la centrifugare este clasa B, in acest caz, clasa maxima fiind clasa B.

Modelul are mai multe programe pe care poti sa le folosesti pentru spalarea rufelor, mai exact, 15 in total, cel mai rapid fiind, desigur, programul rapid, care nu dureaza decat 14 minute. Ca functii si siguranta, masina de spalat rufe Arctic APL8102BDW3 include programarea intarziata, sistemul de siguranta impotriva copiilor si afisarea informatiilor pe display.

Prin programarea intarziata poti sa amani inceperea spalarii cu pana la 19 ore, asa ca nu mai este nevoie sa iti planifici activitatile din acea zi tinand cont de programul pe care il ai pentru spalatul rufelor. Astfel, poti sa decizi ca programul sa inceapa oricand iti doresti tu, oricare ar fi durata ori intensitatea programata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Deci, daca vrei o masina de spalat rufele care sa fie de calitate si pe care sa nu trebuiasca sa cheltuiesti deloc multi bani, modelul de masina de spalat rufe Arctic APL8102BDW3 este perfect pentru tine, fara indoiala, oferindu-ti toate avantajele pe care ti le poti dori de la un astfel de aparat la un pret mic.

9 Total Score
Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3: curatarea excelenta a rufelor

Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3 - o masina de spalat de calitate la un pret foarte bun. Capacitate mare de spalare a rufelor.

PROS
  • Capacitate de incarcare mare de 8 kg
  • Clasa de eficienta energetica foarte buna A+++
  • Prezenta programului rapid de 14 minute
CONS
  • Nimic de reprosat
User Rating: 4.5 (2 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply