Arctic APL61222BDW3

In materie de elemente ce trebuie sa fie prezente in fiecare locuinta o masina de spalat rufe este cu siguranta pe lista si asta pentru tot ceea ce inseamna posibilitatea de a scapa de rufe murdare intr-un timp foarte scurt. Cei care sunt in cautarea unui nou model sau a unui model pentru a scapa de cel vechi Arctic APL61222BDW3 poate fi varianta optima si avantajoasa.(Doar acum la reducere)

Arctic APL61222BDW3

Despre Arctic APL61222BDW3

Exista cazuri in care anumite modele sunt mai potrivite decat altele insa si mai exact poate fi vorba despre alegerea unei masini de spalat rufe functie de bugetul de care dispuneti. Pentru partea de buget dar si pentru partea de confort pentru locuinta voastra un model de masina de spalat Arctic APL61222BDW3 poate sa faca diferenta.

Arctic APL61222BDW3
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61222BDW3, 6kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display, Alb

Alegerea functie de un raport pret/ calitate foarte bun este cu siguranta cea mai buna insa pentru o masina de spalat sunt multe functii pe care trebuie sa le vedeti.

Despre Arctic APL61222BDW3

Beneficiile Arctic APL61222BDW3

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Cum am precizat faptul ca unele modele sunt mai avantajoase decat altele putem sa incepem cu ceea ce inseamna aducerea unei masini de spalat rufe intr-o locuinta nu foarte spatioasa. Pentru modelul Arctic APL61222BDW3 acest lucru inseamna sa privim la ceea ce reprezinta caracteristica slim si faptul ca poate fi o masina de spalat rufe putin mai subtire decat alte modele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Partea de pozitionare inseamna cu siguranta un beneficiu pentru cei a caror locuinta nu este prea spatioasa iar dimensiunea spatiului necesar tine si de gabaritul acestui model si mai exact de faptul ca masoara 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si doar 44 cm in adancime. Se poate discuta si despre ceea ce inseamna faptul ca este un model cu incarcare frontala si asta insemna sa tineti cont si de deschiderea hubloului spre stanga.

Posibilitatea de utilizare a unei masini de spalat tine si de ceea ce inseamna programele disponibile sau functiile disponibile si lista este de 15programe. Pe aceasta lista isi fac loc si unele precum programul pentru spalare manuala, programul mixt sau poate cel dedicat rufelor delicate si mai mult unul pentru o clatire intensiva.

Citeste si despre Arctic APL71222XLAB

Exista si posibilitatea de a apela la un program de spalare rapida si pe langa acest programe veti avea posibilitatea de a utiliza si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Eficienta Arctic APL61222BDW3 poate fi data si de tehnologii precum Sistemul ECO, Eco dose, Eco heater sau poate de prezenta unui sistem de detectie a spumei.

In privinta utilizarii in siguranta putem sa ne referim si la faptul ca veti avea prezenta o functie de blocare a accesului la interfata de control si asta mai ales daca sunt si copii prin preajma. In cazul in care linistea locuintei este si ea foarte importanta atunci poate ar putea sa conteze si faptul ca veti avea 61dB pentru partea de spalare si de 77 dB pentru cea de uscare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai trebuie sa vedeti pentru Arctic APL61222BDW3 decat partea de cantitate de rufe pe care le veti putea spala si asta pentru ca veti avea o capacitate de incarcare de 6kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply