Arctic APL51211BDW3

Fiecare dintre treburile casnice pe care trebuie sa le faceti inseamna alocarea unor resurse pentru a putea sa fie duse la bun sfarsit insa poate la fel de simplu sa insemne si apelarea la unele electrocasnice pe care sa le folositi. In partea de spalarea a rufelor insa puteti foarte simplu sa optati pentru un model Arctic APL51211BDW3 pentru a putea sa va bucurati de tot de inseamna confort.(ACUM la reducere)

Arctic APL51211BDW3

Despre Arctic APL51211BDW3

O masina de spalat rufe poate sa insemne o economie de timp si de efort pentru voi dar in acelasi timp si o calitate mai buna a ceea ce inseamna spalarea. In egala masura insa putem vorbi si despre ceea ce poate fi aducerea Arctic APL51211BDW3 pentru a inlocui un model mai vechi si care clar nu mai prezinta incredere.

Arctic APL51211BDW3
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51211BDW3, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

In toat scenariile si toate situatiile vom putea sa vedem acest model ca unul pe care puteti sa va bazati si de care puteti sa va ajutati pentru orice inseamna rufe sau tesaturi necesare a fi spalate.

Despre Arctic APL51211BDW3

Spre Arctic APL51211BDW3

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Orientarea catre alegerea acestui model poate fi legata si de ceea ce inseamna spatiu de care dispune locuinta voastra si cat de mult loc puteti aloca pentru instalarea unei masini de spalat rufe si mai ales ca este vorba despre una cu incarcare frontala. Faptul ca totusi Arctic APL51211BDW3 este un model slim poate sa insemne o orientare spre achizitia acesteia mult mai mari si la toate se mai adauga si partea de pret de achizitie acceptabil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru a sti exact ce inseamna un model slim in cazul acestei masini de spalat putem sa ne raportam la caracteristicile constructive. Acestea sunt cele care ne arata inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm dar si adancimea de 44 cm insa la aceasta din urma mai puneti si ceea ce inseamna deschiderea hubloului spre stanga pentru a vedea exact unde se poate pozitiona.

Din perspectiva dimensiunii putem sa trecem la partea de posibilitati de spalare si de utilizare insa pentru asta trebuie sa ne legam de capacitatea de incarcare de 5kg de rufe. Avand aceasta posibilitate putem sa trecem la partea de resurse pe care le consuma Arctic APL51211BDW3 in timpul functionarii si veti avea pentru cantitatea de apa un consum mediu anual de 9899l, pentru partea de energie un consum mediu anual ce o pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A++.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Un model redus ca si gabarit dar care poate sa spele fara probleme poate fi avantajos si prin partea de programe disponibile si veti avea o lista de 15 posibile.

Alegerea programului potrivit poate sa insemne optarea pentru cele consacrate sau poate pentru cel cu clatire intensiva sau poate pentru programul de spalare rapida care cu o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm ajuta sa aveti rufe curate si uscate foarte repede.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai sunt unele functii de vazut pentru Arctic APL51211BDW3 inainte de ceea ce inseamna alegerea sa si asta prin prisma prezentei posibilitatii de blocare a accesului la interfata, prin prezenta unui sistem de detectie a spumei sau a unui sistem ECO.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply