Arctic AFD7201A+++

Daca nu aveti multe haine de spalat intrucat locuiti singur si nu vreti sa cumparati o masina de spalat rufe cu o capacitate prea mare, solutia exista. O masina de spalat rufe cu o capacitate de 6 kg este exact ceea ce v-ar trebui. Aceasta va spala exact rufele de care aveti nevoie, fara sa consume energie electrica in plus. Un astfel de model este si Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ (vezi AICI cel mai bun pret).

Arctic AFD7201A+++

Despre Arctic AFD7201A+++

Acest model din gama Arctic detine o adancime de 42.5 cm. De asemenea, latimea sa este de 60 cm, fiind ceva mai lata fata de alte modele. Este potrivita ca inaltime, aceasta fiind de 84 cm. Acest produs cantareste 57 kg, iar culoarea este albul.

Arctic AFD7201A+++
Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Un aspect important de luat in calcul despre acest aparat electrocasnic este apartenenta sa la un dintre cele mai bune clase de eficienta energetica, mai exact A++, ceea ce inseamna un consum de curent electric scazut si mai putini bani.

Arctic AFD7201A+++

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ – precizari tehnice

Privitor la consumul mediu anual de apa, trebuie precizat faptul ca este de 8580 l. Intr-un program standard, consumul de putere este de 0.94 kW/h, fiind destul de putin. Anual, acest consum de energie va fi de 173 kW/h. Despre acest model trebuie spus faptul ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica la centrifugare C. In schimb, clasa de eficienta energetica la spalare este A, fiind destul de buna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest exemplar se potriveste destul de bine cuplurilor sau celor care locuiesc singuri. Asta, datorita capacitatii sale de incarcare de 6 kg. Locul pe unde se incarca hainele in aceasta masina de spalat este partea frontala. Avand o viteza de centrifugare de 1200 rpm, hainele vor fi spalate corespunzator. Tot dspre centrifugare trebuie spus ca are un nivel al zgomotului de 78 dB. La spalare, zgomotul emis este de 60 dB. Avand un panou de comanda de tip digital, veti putea sa comenzi mult mai usor.

Arctic AFD7201A+++ – tehnologizata si utila

La acest model regasim functia de control al balansului. De asemenea, functiile de siguranta sunt: blocarea accesului interfatei, dar si blocarea instantanee a usii, acestea fiind de mare utilitate. Despre aceasta masina de spalat rufe mai trebuie spus faptul ca este moderna, avand in vedere faptul ca dispune de tehnologiile: ECO Dose ECO Wash, Eco Heater, Child Lock, dar si S-Shape. Despre tehnologia ECO Wash trebuie spus faptul ca va oferi o spalare chiar si cu apa rece si un consum de energie redus.

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ este un model cu ajutorul caruia puteti spala destul de divers, intrucat are programe pentru: lana, bumbac, sintetice, bumbac Eco. De asemenea, mai are si programe pentru: spalare manuala, program clatire intensiva, dar si cel pentru prespalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nu trebuie uitat nici programul pentru spalare rapida, a carui durata este de 14 min. Numarul programelor pentru spalare este ceva mai mare fata de alte modele, acestea fiind 19. Dispenserele incluse sunt pentru balsam si detergent. Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ are un pret accesibil, avand in vedere functiile si tehnologiile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply