Arctic AFD7001A+++

Iti doresi o noua masina de spălat rufe? Vrei ca aceasta sa aiba functii care sa faca ca rufele tale sa fie perfect spalate? Iti doresti sa speli rufele dar si sa faci economii? Cu toate acestea, bugetul tau nu iti permite o masină de spălat scumpa? Atunci cea mai potrivita alegere pe care o poti face este masina de spălat rufe Arctic AFD7001A+++ (vezi AICI cel mai bun pret).

Arctic AFD7001A+++

Despre Arctic AFD7001A+++

Modelul acesta are un pret rezonabil dar si prezinta calitatile unei masini cu un pret mai ridicat, aceasta te v-a multumi zilnic cu haine perfect curate,  de asemenea ai la dispozitie si o varietate de programe si optiuni din care o poti alege pe cea care iti v-a fi potrivita pentru tipul de material al rufelor ce urmeaza sa fie spalte. In scurt timp de la cumparare Arctic AFD7001A+++, v-a deceni ajutorul fara de care nu poti sa te bucuri de o zi perfecta.

Arctic AFD7001A+++
Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Designul masinii Arctic AFD7001A+++, este unul modern. In partea frontala se afla hubloul ce se deschide inspre stanga la un unghi de 155°,  oferind posibilitatea de a avea acces usor in interiorul cuvei. Panoul de control este format dintr-un buton rotativ care iti permite sa alegi programul potrivit pentru spălare, ecranul cu afisaj LED indica timpul ramas pana la sfarsitul ciclului de spalare, precum si temperatura la care se spala hainele, dar si numarul de rotatii folosit la centrifugare. Sertarul de detergent este potrivit pentru orice tip de detergent,  fie ca iti doresti sa folosesti detergent lichod sau solid.

Arctic AFD7001A+++

Bucura-te de haine imaculate cu Arctic AFD7001A+++

Pentru a fi sigur ca masina are loc in incaperea in care doresti sa o plasezi, trebuie sa stii ca aceasta are urmatoarele dimensiuni: ( I x L x A ) 84 x 60 x 42,5 cm. Peretii exteriori in forma de S au rol atat decorativ cat si pentru a diminua nivelul zgomotului produs in timpul centrifugării, astfel ca nivelul de zgomot in timpul stoarcerii este de doar 78 dB, iar in timpul spalarii este de doar 60 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de incarcare a masinii Arctic AFD7001A+++, este de 6 kg, astfel ca ai posibilitatea de a spala mai multe rufe intr-un singur ciclu de spălare. Clasa energetică A+++ te asigura ca v-eu avea un consum redus de energie in comaratie cu clasele energetice A sau A+, aceasta iti ofera posibilitatea de a economisi mult mai mult, astfel ca intr-un an v-ei avea un consum aproximativ de 173 kW/h. Pentru ca hainele tale sa fie aproape uscate atunci cand le scoti din cuva masinii, viteza de centrifugare este de 1000 rpm, insa ai posibilitatea de a selecta alte nivele de viteza a centrifugării, inastfel functie de dorintele tale.

Poti alege unul din cele 19 programe de spălare in functie de tipul de material al rufelor tale. Poti alege daca doresti ca hainele sa aiba parte de o spălare delicate precum cea manuala, sau daca doresti ca acestea sa beneficieze de clatire intensiva sau o spalare rapida care dureaza doar 14 minute potrivita pentru împrospătare. Poti spala si materiale precum: lana, bumbac, sintetice, bumbac Eco sau camasi, toate acestea fiind spălate la o calitate exceptionala.

Pretul masinii de spalat rufe Arctic AFD7001A+++ este de aproximativ 1000 lei, un pret rezonabil dar si foarte bine ales in raport cu calitatea pe care o prezinta aceasta masina de spălat rufe.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spălat Arctic AFD7001A+++, iti v-a demonstra in scurt timp ca ai facut cea mai buna alegere atunci cand ai cumparat-o, deoarece te v-ei bucura mereu de haine perfect curate, dar in acelasi timp te bucuri si de posibilitatea de a face economii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply