AEG T97689IH3: in completare

AEG T97689IH3 vedere fataExista numeroase activitati care necesita spalarea unei cantitati mai mari de rufe dar in acelasi timp poate fi vorba si despre o familie mai numeroasa si care doreste sa aiba haine curate si uscate fara nici un fel de probleme. Daca este sa analizam modalitatile clasice de uscare a rufelor pe sarma, aceasta este eficienta mai mult vara cand este cald afara, iar pentru iarna uscarea se va face la interior. Daca optati insa pentru un uscator de rufe AEG T97689IH3, atunci cu siguranta puteti scapa de uscatul rufelor pe sarma sau pe calorifer in anotimpul rece.

Despre AEG T97689IH3

Alte beneficii pe care le poate aduce acest model AEG T97689IH3 sunt legate si de sanatatea celor din interiorul locuintei, iar asta datorita faptului ca umezeala rezultata in urma uscarii traditionale poate duce la aparitia mucegaiului. Pentru situatiile in care discutam despre o afacere in domeniul turismului sau alt domeniu, si unde trebuie spalate multe rufe, atunci un astfel de model este mai mult decat o investitie avantajoasa. Aducerea in sprijinul vostru si in viata voastra impune pentru inceput un spatiu de instalare care trebuie sa aiba o dimensiune de 85 x 60 x 60 cm, ceea ce nu este foarte mult. Fiind totusi un model de uscator cu incarcare frontala este nevoie sa tineti cont si de deschiderea hubloului, introducerea rufelor si scoaterea acestora. Dupa ce s-a terminat cu instalarea, ceea ce mai trebuie sa faceti este sa va bucurati de functiile pe care le ofera si de multitudinea de programe disponibile.

O locuinta complet utilata

Alegerea uscatorului in completarea unei masini de spalat rufe se poate face atat datorita rolului sau propriu-zis cat si datorita functiilor pe care le are sau a aspectului sau destul de modern. Pentru partea de aspect modern nu trebuie sa ne legam doar de nuanta pe care o are, de forma hubloului sau de modul de realizare al panoului de control, ci trebuie sa avem in vedere si faptul ca afisajul acestui model AEG T97689IH3 este de tipul Touch LCD. In acest fel veti putea avea fara probleme un control destul de usor asupra intregii functionari si asupra fiecarei etape din programul de functionare selectat.

Chiar daca lista de programe disponibile este legata mai mult de o masina de spalat rufe, in cazul acestui model AEG T97689IH3 lucrurile nu vor sta foarte diferit intrucat are 16 programe ce pot fi utilizate. Intre aceste programe se afla cel pentru rufe din bumbac, pentru lenjerie, programul pentru lana, programul pentru matase sau pentru uscarea perdelelor si draperiilor. Daca este vorba despre viteza de centrifugare aveti posibilitatea de a alege una de pana la 1400 rpm dar in acelasi timp exista si un program pentru centrifugare intensiva sau unul pentru centrifugare delicata. Pentru a cunoaste cat de bine se pliaza nevoilor pe care le aveti, acest uscator are si o capacitate de incarcare de pana la 8 kg, dar mai ales o eficienta energetica demna de clasa A+++.

Save

9.5 Total Score
AEG T97689IH3

AEG T97689IH3 - uscator de rufe AEG T97689IH3, Pompa de caldura, capacitate 8 kg, Casa A+++, tip afisaj LCD touch, motor inverter, dimensiuni 85 x 60 x 60 cm, incarcare frontala.

PROS
  • Pozitia in cea mai buna clasa de eficienta energetica.
  • Control modern asupra functionarii.
CONS
  • Pretul de achizitie care depaseste bugetul majoritatii familiilor.
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply