AEG T8DBE48S

Tot mai multe locuinte moderne au astazi in dotare un uscator de rufe. Acesta este genul de produs care se ocupa de uscarea perfecta a hainelor si rufelor, scutind utilizatorul de un efort suplimentar. Iar dintre acestea, un model care se remarca este AEG T8DBE48S. (vezi disponibilitatea)

AEG T8DBE48S

Despre AEG T8DBE48S

Dimensiunile acestui produs sunt unele asemanatoare cu cele ale masinilor de spalat, fiind de 60 x 60 x 85 cm. Acest lucru inseamna ca el nu ocupa mult, mai ales ca este vorba de un produs eficient, ce are in dotare 6 programe.

AEG T8DBE48S
Uscator de rufe AEG T8DBE48S, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Motor Inverter, Alb

Uscatorul de rufe AEG T8DBE48S este genul de produs care nu da batai de cap utilizatorului, atunci cand vine vorba de curatarea sa. Astfel, el dispune de un filtrul special care duce la o autoigienizare interioara, ajutand utilizatorul sa-si conserve energia si sa se bucure de alte activitati care ii fac mai multa placere.

Despre AEG T8DBE48S

Uscator de rufe AEG T8DBE48S – bun in ceea ce face

Citeste si despre Gorenje D98F6F

Cand vorbim de acest uscator de rufe, avem si o porecla simpatica pentru el: “protectorul tesaturilor”. Acest lucru se datoreaza faptului ca el nu deterioreaza rufele, ci, dimpotriva, le pregateste pentru a fi asezate pe pat (daca vorbim de lenjerii) sau chiar purtate (daca ne referim la rufe).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Astfel, indiferent daca este vorba de un pulover primit in dar de la bunica, realizat din lana, de o camasa business preferata pe care o alegeti atunci cand aveti o intalnire importanta la birou, de o rochie diafana si cocheta, acest uscator seteaza corespunzatorul ciclul de uscare, fiind atat de inteligent incat isi da seama cat de ude sunt rufele respective. AbsoluteCare este unul dintre programele personalizate care determina un control precis al temperaturii si nivelului de uscare.

Acesta se ocupa de prevenirea unor potentiale probleme cum ar fi micsoararea hainelor confectionate din bumbac sau lana, deformarea lor. Ba mai mult, AbsoluteCare este o functie care determina un control exact asupra aburului, pentru a fi prevenit si fenomenul de scomosare. Stiti probabil cat de enervant este ca hainele preferate sa se deterioreze.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Tehnologia AEG SensiDry este tot o superputere a uscatorului de rufe AEG T8DBE48S. Aceasta se ocupa de extractia umezelei din rufe, astfel incat totul sa se realizeze la o temperatura mai mica decat in cazul modelelor de uscatoare confentionatele. In felul acesta, rufele sunt mai bine protejate, iar rapiditatea este in continuare o abilitate a modelulului. Texturile raman aceleasi in cazul hainelor, iar energia este considerabil redusa.

Si apropo de consumul de energie. Acest model face parte din clasa A++. El vine cu un consum potrivit, desi sunt si unele uscatoare care impresioneaza si mai mult prin situarea lor in clasa A+++. In orice caz, diferenta dintre acestea si modelul prezentat nu este mare, deoarece AEG T8DBE48S stie sa isi optimizeze consumul in functie de cat de incarcat este. Capacitatea sa maxima este de 8 kg, ceea ce nu este deloc putin, pentru o familie obisnuita.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui uscator este mare. Insa, investitia isi dovedeste utilitatea mai ales pe timp de iarna, cand stiti bine cat de mult trebuie sa asteptati pentru ca articolele preferate sa fie gata uscate. Drept urmare, nu trebuie sa ezitati investitia, chiar daca presupune un efort financiar la inceput.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply