AEG T8DBC49S

Daca vrei sa scapi de una dintre cele mai frustrante activitati de prin casa (mai ales cand stai la bloc), ar fi cazul sa investesti intr-un uscator de rufe. Acestea nu sunt niste fite inutile ci niste aparate care chiar te ajuta, desi investitia din partea ta exista si ea. AEG T8DBC49S este un produs premium, asa ca pretentiile de el cresc. Merita totusi sa il cumperi in detrimentul altora?(oferta de AZI aici)

AEG T8DBC49S

Despre AEG T8DBC49S

In primul rand, AEG este o firma germana cu o productie extrem de variata. EI au pe piata de la noi produse care variaza de la aparate de masurat tensiunea, la fiare de calcat sau, asa cum avem aici, uscatoare de rufe. De regula sunt de mare calitate, mai ales cand si pretul este unul ceva mai important.

AEG T8DBC49S
Uscator de rufe AEG T8DBC49S, 9 kg, Motor Inverter, Touch LCD, Iluminare interioară, Clasa A++, Alb

Iar in cazul lui AEG T8DBC49S diferenta se cunoaste inca de cand te uiti la el. Acest uscator este unul destul de mare, dar si dotarile tehnice sunt pe masura. Cuva are iluminare interioara, panoul de de control digital functioneaza si cu touchscreen (dar are si butoane), iar culorile sutnt mai bine alese decat de obicei. Aspectul este unul impecabil, dar in acelasi timp ar fi bine si ca modul de functionare sa fie la fel.

Despre AEG T8DBC49S

Consuma putin, desi volumul este unul serios

Citeste si despre Gorenje W6523S

Nimanui nu ii place sa stea cu hainele pe calorifer sau sa teama ca vor fi udate daca le scoate afara. Asa ca un unscator precum AEG T8DBC49S vine exact la fix. Are si o capacitate destul de mare, de 9 kg, pentru a putea deservi toata familia. De fapt, fiind cam cat o masina de spalat (in interior si in exterior), acesta reprezinta completarea perfecta (dar ocupa si de doua ori mai mult spatiu).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Are si programe destul de variate care acopera toata gama de materiale. Nu conteaza daca vrei sa usuci lana, sintetice, haine sport sau incarcaturi mixte, acest uscator poate sa o faca. Dar conteaza mult ce material ai de uscat, pentru ca in functie de acest lucru masina trebuie incarcata in moduri diferite.

Din fericire, AEG T8DBC49S are grija si de modul in care dai bani la lumina. Avand un motor de tip inverter, consumul este unul mai redus, iar clasa energetica ajunge la A++. Iar in conditiile in care a avea un uscator e la fel cu a avea o masina de spalat in plus, acest lucru e foarte folositor.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

In rest, functionarea se face pe baza unei pompe de caldura, aparatul are toate setarile de siguranta necesare si se manevreaza relativ usor. Din pacate, toate setarile sunt in engleza, dar cu ajutorul manualului te obisnuiesti chiar daca nu stii prea multa engleza.

In final, asa cum spuneam, pretul este potirivt pentru un model de nivel premium. Exista si uscatoare ieftine, asa ca ai de unde alege, dar si calitatea acestuia este una superioara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

AEG T8DBC49S este un uscator de rufe foarte modern, unul care arata chiar bine. Dar nu design-ul este cel mai important, ci modul in care el functioneaza, iar din acest punct de vedere nu are cum sa dezamageasca.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply