AEG seria 9000 L9WBC61B

Spalarea si uscarea rufelor poate fi cu siguranta una dintre cele mai importante activitati intr-o locuinta si asta prin prisma posibilitatii de a avea o viata usoara si timp suficient pentru toate planurile voastre. Daca vorbim si despre prezenta unui model AEG seria 9000 L9WBC61B atunci cu siguranta poate fi vorba despre ceea ce inseamna o locuinta completa si moderna.(vezi oferta de AZI)

AEG seria 9000 L9WBC61B

Despre AEG seria 9000 L9WBC61B

Masina de spalat rufe cu uscator AEG seria 9000 L9WBC61B poate fi varianta prin care sa va bucurati de ceea ce inseamna confort si asta chiar si daca locuinta este una mai redusa ca si suprafata. Alegerea a doua electrocasnice diferite va poate face sa scarificati din spatiul de care dispune locuinta iar asta este cu siguranta ceva ce trebuie evitat mai ales daca locuinta nu este una foarte spatioasa.

AEG seria 9000 L9WBC61B
Masina de spalat rufe cu uscator AEG seria 9000 L9WBC61B, Pompa de caldura, 10 kg spalare/6 kg uscare, 1600 RPM, Motor Inverter, Display LCD, Alb

In partea de alegere poate fi vazut si un usor inconvenient si acela este pretul de achizitie insa cu siguranta un model modern si performant poate fi vazut la un astfel de cost de achizitie.

Despre AEG seria 9000 L9WBC61B

Tot ce trebuie in AEG seria 9000 L9WBC61B

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Este foarte greu sa nu fie vazuta nevoia unei masini de spalat in cadrul unei locuinte insa daca vorbim si despre partea de spalare cat si despre cea de uscare cu siguranta AEG seria 9000 L9WBC61B poate fi ceea ce aveti nevoie. Analiza separata a celor doua functii ne duce in prima faza spre partea de spalare si astfel spre posibilitatea de a spala pana la 10 kg de rufe ceea ce poate sa insemne o utilizare a acestui model chiar si de 7 persoane sau membri ai unei familii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de incarcare este importanta cu siguranta insa modul de spalare si eficienta spalarii mai poate fi legata si de ceea ce inseamna partea de programe disponibile dar si de functii pe care puteti sa va bazati. In cazul in care vorbim despre finalizarea programului de spalare ales atunci cand doriti voi putem sa privim la faptul ca veti putea folosi o functie de programare intarziata.

Trecerea de la spalarea rufelor la cea de uscare nu implica altceva decat selectarea programului ales si in rest sa va bazati pe tot ce inseamna programele si functiile oferite de AEG seria 9000 L9WBC61B. Trebuie sa aveti totusi grija pentru ca in cazul spalarii unei cantitati mari de rufe poate fi nevoie de utilizarea a doua programe de uscare pentru ca veti avea o capacitate de incarcare de 6kg.

Citeste si despre Bosch WAT28561BY

In cazul fiecarei utilizari mai putem avea si partea de zgomot pe care acest model il produce in timpul functionarii. Pentru cazul spalarii putem sa ne referim la un nivel maxim de 51dB pentru spalare si 77dB pentru centrifugare.

Nivelul de zgomot produs in timpul utilizarii unui program de uscare a acestui model cu pompa de caldura puteti avea un nivel maxim al zomotului de pana la 66dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Fiind un model ce ofera si spalarea si uscare rufelor nu trebuie sa va sperie gabaritul de 87 x 60 x 63 cm sau faptul ca AEG seria 9000 L9WBC61B se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply