AEG L98699FL2: exista solutii si mai moderne

Ca si in cazul altor tehnologii si a altor electrocasnice, si in ceea ce priveste masinile de spalat rufe evolutia este vizibila si este la indemana oricarui doritor, ramanand ca alegerea celor mai bune solutii sa revina fiecarui in parte. Pentru cei care sunt in cautarea unui model de masina de spalat rufe care sa le fie alaturi pentru un timp indelungat, gama de noi modele care este disponibila ofera si astfel de solutii. Un bun exemplu al acestor elemente si al evolutiei in ceea ce tine de electrocasnicele disponibile este si AEG L98699FL2 (vezi pretul de azi), iar ceea ce ofera aceasta masina de spalat rufe este mai mult decat un exemplu al evolutiei.

AEG L98699FL2 vedere fata

Despre AEG L98699FL2

Putem incepe cu faptul ca este un model ce impresioneaza inca de la partea exterioara prin designul pe care il are si care va face ca si locuinta pe care o va deservii sa capete unele caracteristici moderne. Acest aspect are ca si element important afisajul LCD in partea dreapta a panoului de control, dar si combinatia dintre nuanta argintie a hubloului si a panoului cu nuanta alba a corpului masinii.

AEG L98699FL2
Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L98699FL2, 9 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb

Daca ajungem insa la partea de instalare in cadrul locuintei s-ar putea observa o mica diferenta datorita faptului ca este mai voluminoasa decat alte masini de spalat rufe. Spatiul impus de catre acest model AEG L98699FL2 va fi unul de 85 x 60 x 60.5 cm, dar este nevoie si de a tine cont de hubloul pe care il are, fiind un model cu incarcare frontala.

Urmatoarea treapta

Chiar daca este mai mare ca si dimensiune acest aspect este datorat si tehnologiei de tip inverter cu care este prevazut modelul AEG L98699FL2 iar aceasta tehnologie aduce si alte caracteristici la fel de moderne si de avantajoase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Prima ar fi cea a capacitatii de incarcare si de spalare de pana la 9 kg, ceea ce este in mod cert un beneficiu major chiar si pentru cei care cauta o investitie pentru afacerea lor. Pe langa o astfel de capacitate de spalare trebuie sa puteti utiliza si unele programe personalizate sau unele programe care sa acorde o importanta deosebita rufelor voastre.

Lista de programe de care AEG L98699FL2 dispune incepe cu cel pentru rufe din bumbac, cu programul destinat rufelor din lana, a celor sintetice sau a celor delicate. Cum de fiecare data pot aparea si unele cazuri urgente, exista si un program de spalare rapida de 20 minute si care, daca este asociat cu viteza de centrifugare de pana la 1600 rpm va va ajuta enorm.

Daca va faceti griji in privinta tratamentului pentru unele tesaturi mai speciale puteti apela la programele de abur pentru descretire sau abur pentru reimprospatare. Nu mai ramane de analizat decat un singur aspect si anume partea de siguranta care este data de sistemul de siguranta pentru copii, de senzorul de greutate sau sistemul de echilibrare a incarcaturii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Cu toate acestea nu ramane decat un singur inconvenient, sau cel putin asa poate fi perceput de anumite persoane, iar acest este pretul de achizitie.

Save

Save

9.5 Total Score
AEG L98699FL2

AEG L98699FL2 - masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L98699FL2, 9 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb, afisaj LCD, 85 x 60 x 60.5 cm, incarcare frontala, stoarcere / drenaj, clatire , abur pentru descretire, abur pentru reimprospatare.

PROS
  • Motorul de tip inverter.
  • Eficienta energetica specifica clasei A+++.
CONS
  • Pretul de achizitie cam mare.
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply