AEG L89495FL2 OkoMix

Alegerea celui mai bun produs si a celui mai modern este de dorit de catre toti cei care doresc sa aiba o locuinta moderna si o locuinta care sa ofere maximum de confort. Daca discutam despre ceea ce este tendinta in acest domeniu si modelele care pot fi fiabile pentru orice utilizator si pentru orice locuinta, AEG L89495FL2 OkoMix poate fi un exemplu elocvent. Motivul pentru care poate fi pozitionat in gama de produse foarte moderne este legat atat de partea de design pe care o are cat si de partea de functionare efectiva sau de rezultatele obtinute in urma utilizarii.

AEG L89495FL2 OkoMix vedere fata

Despre AEG L89495FL2 OkoMix

Ca si caracteristici principale moderne, in ceea ce priveste designul modelului AEG L89495FL2 OkoMix, avem panoul de control al functionarii, nuanta argintie pe care o are dar si a elementelor ce il alcatuiesc. Veti avea astfel in partea dreapta a cestui model, panoul de control cu afisaj LCD care va va ajuta in primul rand in setarea conditiilor de spalare dar si la afisarea timpului ramas din programul de functionare selectat. Pe langa acest element mai trebuie analizata si pozitia pe care o poate avea in cadrul locuintei sau a incaperii destinate pentru instalare. Pentru asta, ceea ce conteaza este gabaritul pe care il are acest model de masina de spalat si anume dimensiunea de 85 x 60 x 60.5 cm, fiind un model cu incarcare frontala conteaza si hubloul.

AEG L89495FL2 OkoMix
Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L89495FL2 OkoMix, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++-50%, Alb

Un nou timp de eficienta

Comparand gabaritul acestui model cu a altor modele similare putem observa foarte usor ca este putin mai voluminos, insa acest aspect este datorat in primul rand prezentei tehnologii de tip inverter. O alta caracteristica ce influenteaza gabaritul pe care AEG L89495FL2 OkoMix il are este capacitatea de spalare disponibila, iar o capacitate de spalare de pana la 9 kg este un avantaj pentru orice familie dar si pentru unele afaceri ce necesita o masina de spalat rufe. Pentru grija rufelor exista si caracteristici legate de designul interior, si ceea ce va va multumi este cuva realizata din Carboran. Astfel, tesaturile, chiar si cele mai sensibile, sunt in siguranta.

Pentru orice masina de spalat rufe conteaza si programele pe care le ofera dar in egala masura conteaza si siguranta pe care aceasta o prezinta in utilizare si in exploatare, pentru voi dar si pentru locuinta voastra. Daca pentru rufe a fost vorba de cuva sau de programele pe care le are, in privinta sigurantei pentru locuinta putem aduce in discutie sistemul OptiSense, dispozitivul anti-scurgere cu senzor Aqua Control sau optiunea de economisire a timpului. Tot in gama sigurantei mai putem aduce si zgomotul aferent functionarii acestui model, fiind vorba despre unul de 51 dB pentru etapa de spalare si de unul de 75 dB pentru centrifugare. Cu elemente foarte moderne si avantajoase nu mai ramane decat sa depasiti micul obstacol denumit pret de achizitie pe care AEG L89495FL2 OkoMix il are.

Save

Save

Save

9.5 Total Score
AEG L89495FL2 OkoMix

AEG L89495FL2 OkoMix - masina de spalat rufe cu motor Inverter, 51 dB pentru etapa de spalare si de unul de 75 dB pentru centrifugare, cuva realizata din Carboran, 9 kg, dimensiunea de 85 x 60 x 60.5 cm, panoul de control cu afisaj LCD.

PROS
  • Capacitatea de spalare de 9kg.
  • Viteza de centrifugare de 1400 rpm.
  • Consumul de energie specific clasei de eficienta energetica A+++.
CONS
  • Pretul de achizitie cam ridicat
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply