AEG L7FEC41S

Alegerea modernitatii in ceea ce priveste partea de utilare si amenajare a locuintei este cu siguranta importanta pentru orice persoana insa aceasta nu se limiteaza si nu se refera doar la partea de aspect ci cuprinde si functionalitatea unei locuinte iar AEG L7FEC41S poate fi varianta optima in aceasta directie.(vezi oferta de AZI)

AEG L7FEC41S

Despre AEG L7FEC41S

Motive pentru care va puteti afla in cautarea unui nou model de masina de spalat sunt multiple si poate fi vorba despre utilarea unei locuintei nou sau poate despre inlocuirea unui model mai vechi dar daca priviti bine la ce ofera AEG L7FEC41S puteti vedea ca va poate ajuta in oricare dintre situatii.

AEG L7FEC41S
Masina de spalat rufe AEG L7FEC41S, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Fara a lua in calcul insa de ce sunteti in cautarea uneia trebuie sa vedem si ceea ce ofera si asta nu neaparat prin prisma pretului de achitie ce poate fi mai ridicat putin.

Despre AEG L7FEC41S

Mai mult de la AEG L7FEC41S

Citeste si despre Electrolux EWG147540W

Pentru multi alegerea unui model poate fi legata de cate rafe sau de ce cantitate de tesaturi trebuie spalata iar pentru cei care vor sa aleaga AEG L7FEC41S pot sa obtine o capacitate de incarcare de pana la 10kg. Fiind in masura sa spele foarte mult avem si o prima explicatie a pretului de achizitie dar de aceasta capacitate mai avem de legat si caracteristicile constructive ale masinii de spalat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Faptul ca este un model de masina de spalat care masoara 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 60.5 cm in adancime va poate oferii o perspectiva asupra locului si spatiului pe care il va ocupa. Pentru aceasi pozitionare mai avem de luat in calcul cel putin doua elemente si unul este legat de lungimea de 1.5m a cablului de alimentare urmand ca apoi sa fie vorba despre faptul ca este un model cu incarcare frontala cu un hublou cu deschiderea spre stanga.

Posibilitatea de a spala o asemenea cantitate de rufe inseamna si un anumit consum de resurse fiind vorba despre unul mediu anual de apa de 12499l si de energie electrica de 167 kWh. Nivelul de consum determina si pozitionarea AEG L7FEC41S intr-o anumita clasa de eficienta si veti avea pentru spalare clasa A de eficienta energetica iar pozitionarea generala este in clasa A+++.

Citeste si despre Star-Light WMV-712A++

Modul de spalare este urmatorul pe lista a ceea ce inseamna criterii de analiza sau selectie a unei masini de spalat rufe. Veti avea in sprijinul si ajutorul vostru o lista de 10 programe pe care sa va bazati, pe care sa le folositi si unde avem unele programe precum cel dedicat cuverturilor sau un program antialergic, asta pe langa cele clasice.

Timpul de spalare si de uscare poate depinde de durata programului selectat insa mai avem si prezenta unui program de spalare rapida de 20 minute iar ca si centrifugare o viteza maxima de 1400 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Grija pentru o utilizare sigura si eficienta a AEG L7FEC41S este tratata cu ajutorul unor elemente precum functia de blocare a interfatei de control, functia de start intarziata, cea anti sifonare sau poate de prezenta unor tehnologii precum Eco TimeSave, OKOInverter sau ProSense.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply