AEG L7FBE48S

Sa vorbim despre spalarea rufelor, un aspect deosebit de important pentru un stil de viata sanatos, un look placut si ingrijit si o viata normala. Astfel, pentru a va bucura de un astfel de proces, aveti nevoie de o masina de spalat moderna, eficienta si inovatoare. Iar in acest sens va recomandam masina de spalat rufe AEG L7FBE48S, un produs care noua a reusit sa va capteze atentia. (vezi disponibilitatea)

AEG L7FBE48S

Despre AEG L7FBE48S

Numarul total de rotatii al acestei masini este mare, fiind de 1400. Desigur, daca va doriti mai putin, puteti seta 800 sau 1000. Insa, totul depinde de cat de murdare sunt rufele respective.

AEG L7FBE48S
Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Capacitatea totala pe care aceasta o accepta este deosebit de generoasa, ea ajungand la 8 kg. Masina este astfel suficienta pentru familiile cu 2,3 sau chiar 4 membrii. Sau pentru cei care aleg sa spele des lenjeriile de pat sau paturile ceva mai voluminoase. Si daca tot vine iarna, sa nu uitam de geci. Si acestea ocupa destul de mult.

Despre AEG L7FBE48S

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S � un ajutor pentru cei care isi doresc rufe curate si perfect igienizate

Citeste si despre Electrolux EWF1284BW

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S se remarca prin cobnsumul redus, atat de dergent si apa, cat si de energie elctrica. Astfel, la fel ca in cazul masinilor de spalat moderne, ea face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Referitor la dozarea consumului de apa si energie, trebuie avuta in vedere folosirea unor programe economice, din acest punct de vedere. De regula, programele cu 30 si respectiv 40 de grade dureaza mai putin, pastreaza culorile hainelor si consuma energie relativ ok. Insa, problema consta in faptul ca ele nu sunt recomandate hainelor foarte murdare, deoarece nu le pot igieniza corespunzator.

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S este considerata protectorul camasilor. Asa ca pentru cei care au un stil office, elegant, aceasta este mai mult ca binevenita. Prin sistemul inovator ProSteam dispozitivul inteligent marca AEG ajuta camasile sa-si pastreze aspectul elegant, astfel incat cutele sa fie considerabil reduse. Indiferent daca este vorba de camasi colorate sau simple, acestea arata excelent, gratie programului eficient ale masinii. Si astfel, utilizatorii au mai putin de calcat. Ei pot economisi timp pretios mai ales dimineata, cand se grabesc spre scoala sau serviciu.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Tehnologia ProSense nu este o dotare oarecare a masinii de spalat rufe AEG L7FBE48S, ci este cea care se ocupa de cantarirea corespunzatoare a fiecarei incarcaturi. In felul acesta, produsul detecteaza prin senzorii sai cate haine au fost adaugate in cuva sa si astfel seteaza automat consumul. Scopul este acela de a nu risipi resurse.

Dincolo de asta, cu ajutorul acestui dispozitiv, hainele raman mereu moi si catifelate. Puloverele nu se scamoseaza, ci isi pastreaza aspectul initial, din magazin. Senzatia hainelor pufoase si moi va fi adorata mai ales de cei mici. Dar si de bunicii care cu greu se despart de puloverele groase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta nu este mare, ci este potrivit accesoriilor, functiilor si programelor pe care le ofera aceasta masina de spalat rufe. Referitor la zgomot, trebuie sa stiti ca nici acesta nu este deranjant.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply