Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Masinile de spalat rufe, sunt, fara nicio urma de indoiala, nelipsite din orice locuinta. Acestea nu ne scutesc doar de a depune efort fizic, ci ne si ajuta sa ajungem mult mai repede la rezultatul mult dorit. In atentia multor persoane se afla in momentul de fata masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, care, promite, de altfel, performante uriase.(ACUM la reducere)

Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Cu totii ne asteptam, de altfel, de la un astfel de dispozitiv electrocasnic, sa ne ajute sa ne usuram munca fizica, iar astfel sa castigam un timp pretios. Spre deosebire de multe alte modele d epe piata insa, Whirlpool Supreme Care FSCR90425 promite mult mai multe: eficienta, durabilitate, design atractiv, consum mic si totodata un pret corect.

Whirlpool Supreme Care FSCR90425
Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, 6th Sense, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, 60 cm, Alb

In plus, in anul precedent si nu numai, acest model s-a aflat in topul preferintelor cumparatorilor care s-au declarat deosebit de multumiti de performantele acestui electrocasnic.

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Avantajele de a investi in masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65210

Dat fiind faptul ca ocupa un loc foarte bun in topul preferintelor de pe piata, cert e ca exista si motive pe masura. Pentru inceput, e important de precizat ca aceasta masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este ideala pentru familiile numeroase: de regula, alcatuite din 4-7 membri. De altfel, are o capacitate incredibila de 9 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta ne incanta cu o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm, precum si cu o eficienta energetica de Clasa A+++. Totusi, pe cat este de eficienta, pe atat este si de silentioasa. Mai exact, masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425 prezinta un nivel de zgomot de centrifugare de 69 dB, precum si un nivel de zgomot de spalare de 49 dB. Astfel, intreaga familie se poate odihni linistita, cat timp rufele sunt spalate absolut perfect.

Cu toate acestea, rezultatele sunt atat de bune, intocmai pentru ca aceast masina de spalat rufe beneficiaza si de numeroase functii practice precum: Clatire suplimentara, Controlul balansului, Recomandare dozare detergent, Timer si Selector centrifugare. Bineinteles, nelipsite sunt si functiile de siguranta: Sistem detectare spuma si Blocare acces interfata. La fel ca orice alta masina moderna, prezinta si o serie de programe de spalare, ideale in diverse situatii: Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Bumbac, Sintetic, Prespalare si Centrifugare.

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Totusi, spre deosebire de multe alte modele de masini de spalat de pe piata, aceasta ne incanta cu 6 tehnologii moderne si foarte utile: Zen, Fresh Care, Soft Move, 6th Sense si Motor Direct Drive.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425 nu doar ca este foarte practica, eficienta si prezinta un consum foarte mic (174 kW/h energie anual), ci are si un design foarte atractiv. Cu toate acestea, nu este recomandata incaperilor foarte mici, intocmai pentru ca ea in sine are dimensiuni usor ridicate: o latime de 59.5 cm, o adancime de 60 cm, precum si o inaltime de 85 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spuse, orice familie numeroasa va avea parte de un urias castig prin investitia in masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply