Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Solutia pentru rufe curate si ingrijite? Aceasta poate fi Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428. (vezi oferta de AZI)

Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Produsul are o adancime de 64 cm, iar latimea sa este de 59.5 cm. Inaltimea este o alta dimensiune a acestuia, care este de 85 cm. Este un produs cu o greutate de 84 Kg, care o face ceva mai greu de carat. Prezinta un cablu a carei lungime este de 120 cm.

Whirlpool Supreme Care FSCR10428
Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428, 6th Sense,10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb

Este importanta cuva care se foloseste pentru spalarea rufelor, aceasta fiind realizata din polipropilena. Are un hubloul despre care trebuie precizat faptul ca se va deschide spre partea dreapta. In plus, are un panou de comanda de tip touch screen, fapt care il face usor de controlat. Culoarea acestei masinei de spalat rufe din gama Whirlpool este de culoare alba.

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 – trasaturi ale partii interne

Citeste si despre Samsung WW10M86INOA/LE

Anual, energia consumata de aceasta masina de spalat rufe este de 191 kWh. Consum de putere – program standard este de 0.95 kWh. Avand in vedere ca este o masina de spalat rufe trebuie spus ca va avea si un consum de apa, iar cel pe care il are acest model este de 11500 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 se incadreaza in clasa energetica A+++, iar consumul de curent electric redus va inseamna economie din punct de vedere financiar. Eficienta energetica spalare se incadreaza in clasa A. Incarcarea acestei masini de spalat rufe este de tip frontal, aceasta fiind usor de realizat.

Daca faceti parte dintr-o familie formata din 5,6,7 membrii, aceasta masina de spalat rufe este exact ceea ce va trebuie. Spatiul generos de 10 kg il veti putea utiliza pentru a spala diverse rufe, precum si pe cele mai voluminoase. Avand o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm, putem spune faptul ca rufele vor fi aproape uscate atunci cand le veti lua. Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este ceva mai silentioasa, nivelul de zgomot la centrifugare produs de aceasta fiind de 69 dB. La spalare, acesta ajunge la 49 Db.

Citeste si despre Electrolux EWS31276SU

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este un model cu functii necesare pentru ca rufele sa poate fi ingrijite cat mai bine. Acestea sunt: Anti sifonare, Timer, Selector centrifugare, Clatire suplimentara, Recomandare dozare detergent, Controlul balansului, Picioare ajustabile.

Produsul confera siguranta prin prisma caracteristicilor pe care le care le are, acestea fiind: Sistem detectare spuma si Blocare acces interfata. Tehnologiile care le include produsul sunt: Motor Direct Drive, Soft Move, Fresh Care, Zen, dar si 6th Sense. Acestea vor conferi multe avantaje acestui produs. Acest model din gama Whirlpool prezinta programe pentru Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Bumbac, Prespalare, Centrifugare, Sintetic, Mixed & Magic. Nu ii lipeste nici programul programul rapid, a carui durata este de 30 min. Dispenserele pe care le are pentru balsam, detergent si detergent lichid sunt unele cat se poate de utile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este un model cse se remarca prin eficienta din punct de vedere al consumului de curent electric, dar si printr-o capacitate mare si functii performante. Pretul este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply