Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU

Vara, in perioada concediilor, cheltuielile cresc destul de mult. Astfel, apare necesitatea de a investii banii si in altceva, tehnologia si electrocasnicele fiind lasate adesea pe ultimul loc. Insa, o solutie buna pentru a putea acoperi o arie cat mai generoasa de cheltuieli este sa investiti intr-o masina de spalat care sa vina cu un pret mai redus, dar sa ofere toate specificatiile unei bune functionari. Iar un astfel de model este cu siguranta Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU. Acest produs este deopotriva inteligent si aduce cu ea o multime de dotari bune – toate fara a ruina bugetul celor care aleg sa investeasca in dispozitiv. (vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU

Despre Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU

Din punct de vedere al eficientei, trebuie precizat inca de la inceput ca aceasta nu este sub nicio forma afectata de pret. Ba dimpotriva. Masina functioneaza perfect, avand in dotare programe care se adreseaza tuturor tipurilor de tesaturi. Acestea includ si lana, un material mai pretentios si mai greu de intretinut. Si cum iarna se poarta foarte mult pulovere din lana, masina de spalat se va dovedi un adevarat aliat.

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU mai inseamna si o culoare placuta, respectiv o nuanta de alb imaculat care se dovedeste foarte usor de asortat. In ceea ce priveste capacitatea sa, am putea spune ca masina de spalat se adreseaza mai degraba familiilor mai mici, cuplurilor si celor care locuiesc singuri. Iar asta pentru ca este vorba despre o capacitate de 6 kg.

Despre Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU – o masina de buget

Citeste si despre Albatros WM 7.0

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU inseamna si o clasa de eficienta energetica destul de buna. Astfel, ea face parte din A++, ceea ce se traduce printr-un consum redus de resurse. Asadar, nu vorbim doar despre o masina economica din punct de vedere al investitiei, ci si al resurselor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Iar daca va intrebati ce este cu denumirea FreshCare, va precizam ca acest atribut are grija de tesaturile hainelor, generand miscari destul de delicate ale tamburului. Totodata, pentru a se realiza o igienizare completa, intervine si tehnologia cu aburi care face ca tesaturile sa fie curatate in profunzime. Aburii patrund adanc si indeparteaza pana si cele mai neplacute pete.

Pentru rufele mai delicate exista Soft Move. Aceasta inseamna un cumuld e miscari speciale ale tamburului, adaptate in functie de cat de delicate sunt hainele. Scopul este de a le pastra in conditii bune, vreme mai indelungata.

Citeste si despre Beko WTV8734XC0M

Aspectul Colours 15 reprezinta un program marca Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU care are grija de culori. Acesta face ca hainele sa nu-si piarda din stralucire, nici dupa ce ele au trecut prin mai multe cicluri de spalare.

Si daca tot vorbeam de economsire in cazul Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU, va precizam ca aceasta nu consuma mai mult de 173 kWh/ an. Este genuld e masina obisnuita care isi face treaba cu resurse putine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Optiunea de programare este si ea prezenta. Astfel, masina de spalat poate fi pregatita cu tot ce trebuie si setata pentru a porni ceva mai tarziu. In felul acesta, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji ca ar putea aparea incidente neplacute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply