Whirlpool AWOC5122

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 este genul de produs cu dotari clasice, programe eficiente si dimensiuni modeste. Acest lucru ne-a atras atentia si ne-a facut sa o includem in lista noastra cu recenzii. (Doar acum la reducere)

Whirlpool AWOC5122

Despre Whirlpool AWOC5122

Dupa o analiza atenta a dotarilor prodului, am reusit sa obtinem un verdict: masina este una care merita investitia, insa, este ideala mai ales pentru utilizatorii care nu obisnuiesc sa spele foarte des. Cam o data sau de ori ori pe saptamana este suficient.

Whirlpool AWOC5122
Whirlpool AWOC5122

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb

Dar haideti sa vedem ce inseamna mai exact acest produs din punct de vedere al promisiunilor tehnice pe care le face utilizatorilor. Pana la urma, este vorba de un produs cu o reputatie buna, masinile Whirlpool fiind recunoscte mai ales pentru tehnologia Al saselea simt.

Despre Whirlpool AWOC5122

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 – se adreseaza unui numar limitat de uitlizatori

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Cand spunem acest lucru, ne referim la maximum 3 membrii. Bineinteles, daca achizitia este una care suprinde placut pe cei care fac parte dintr-o familie mai mare, se poate ca ea sa fie achizitionata, cu conditia ca utilizatorii sa tina cont de faptul ca trebuie sa spele de mai multe ori. Acesta lucru este produs din cauza ca masina are o incarcatura maxima de 5 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De regula, masinile generoase din acest punct de vedere ajung lejer la 9 kg. Media este undeva la 6-7 kg. Insa, acest lucru nu trebuie vazut neaparat ca un dezavantaj. Masina este economica din punct de vedere al spatiului. ea nu ocupa foarte mult si poate fi usor transportata.

In ceea ce priveste clasa energetica, fiind vorba de un model mai vechi, aceasta este A+. Este o clasa economica, avand in vedere faptul ca pentru cele 5 kg de rufe nu este solicitat un consum mare de energie electrica sau apa. Insa, chiar si asa, pentru cei care cauta un consum cu adevarat redus, ar fi bine sa opteze pentur un Whirlpool cu cel putin clasa A++.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Rezultale rapide in cazul acestei masini se obtin printr-un program rapid de o jumatate de ora. Iar acestea sunt la fel de eficiente ca in cazul programelor normale ce dureaza cel putin o ora. Zgomotul produs de modelul prezentat este diminuat, deoarece viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minute. In plus, tamburul dispune de dotari speciale care se asigura de acest lucru.

Referitor la consum, nu sunt foarte multe de adaugat. Masina la 7980 de L anual, acesta fiind un consum mediu indicat de specialisti. Dincolo de asta, consumul anual de energie este undeva la 165 kWh. Acesta nu este mare, doar ca este raportat doar la spalari de 5 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In orice caz, rezultatele de spalare sunt bune, deoare masina a primit clasa A privind acest lucru. Dimensiunile sale sunt potrivite, acestea fiind de 52 cm x 59,5 cm x 84,5 cm. Greutatea este una adesea intalnita in cazul unor astfel de produse, fiind de 72 de kg. Pretul nu este deloc mare, ci este mai degraba situat in categoria produselor care nu solicita foarte multi bani.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply