STAR-LIGHT WMV-710A+++

STAR-LIGHT WMV-710A+++ nu este o masina de spalat rufe din clasa premium, insa datorita performantelor remarcabile, rufele tale vor arata mereu ca noi. Daca alegi sa-ti achizitionezi o masina de spalat rufe la un pret corect, acest model este cea mai buna alegere, deoarece raportul calitate-pret este unul foarte bun.(ACUM la reducere)

STAR-LIGHT WMV-710A+++

Despre STAR-LIGHT WMV-710A+++

Cei de la Star-Light au conceput un design simplist dar elegant pentru acest model. Realizata din material metalic de culoare alba, de dimensiuni medii (84,5×59,7×52,7), masina de spalat rufe STAR-LIGHT WMV-710A+++ se incadreaza perfect in baia sau bucataria locuintei tale.

STAR-LIGHT WMV-710A+++
Masina de spalat rufe Star-Light WMV-710A+++, 7 kg, 1000 RPM, Display LED, Allergy safe, Clasa A+++, Alb

Panoul de control al acestui model nu exceleaza dar este unul practic. Display-ul digital este incadrat de cateva butoane prin care se pot modifica anumiti parametrii si accesa anumite functii dupa ce in prealabil a fost setat unul dintre cele 15 programe cu ajutorul butonului rotativ.

Despre STAR-LIGHT WMV-710A+++

STAR-LIGHT WMV-710A+++ – performante remarcabile la costuri reduse

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

STAR-LIGHT WMV-710A+++ este un electrocasnic de familie. Hubloul asezat in partea frontala, cu o deschidere de 180 de grad, are un diametru de 34 cm, destul de mare tinand cont de faptul ca intr-un singur ciclu de spalare poti incarca pana la 7 kg de rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Turatia nu este foarte mare dar la cele 1000 rot/min, se intelege faptul ca acest model este creat tocmai din grija pentru hainele tale. Functionarea este una silentioasa, ceea ce iti va permite sa te odihnesti in timpul unui program de spalare. Datorita motorului de ultima generatie, zgomotul este aproape insesizabil, care in timpul spalarii ajunge la 48 db iar la stoarcere de 71 db.

Datorita functie de blocare a interfetei, STAR-LIGHT WMV-710A+++ ofera siguranta la selectarea accidentala, mai ales ca cei mici pot ajunge cu usurinta sa se joace la panoul de control al masinii de spalat. Foarte rar intalnita, functia de detectare spuma te avertizeaza atunci cand in sertarul special pentru detergent ai scapat o cantitate mai mare decat cea necesara.

Citeste si despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

In functie de programul de spalare, cuva poate realiza diferite miscari sau seturi de miscari care impreuna cu viteza de rotire controlata si rotire stanga-dreapta duc la imbunatatirea performantelor la spalare si un consum minim de resurse cu ajutorul programului de spalare Eco. STAR-LIGHT WMV-710A+++ este un electrocasnic practic, programele de spalare fiind atent alese. Dintre cele mai importante putem enumera Allergy Save, ce elimina alergenii care pot ataca pielea copilului tau sau chiar pielea ta daca este una sensibila. Are grija de camasile tale prin selectarea programului Rufe Delicate, ce asigura garderobei tale o curatare perfecta si o intretinere profesionala a culorilor chiar si la temperaruri foarte mici(20�C).

Chiar daca masina de spalat rufe STAR-LIGHT WMV-710A+++ are o cuva generoasa de 7 kg, nu este necesar sa astepti pana se aduna 7 kg de rufe murdare. Prin programul Quick 15, poti incarca masina de spalat la jumatate din capacitate, timpul de spalare reducandu-se la 55%, astfel incat se vor obtine rezultate performante cu un minim de resurse.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

STAR-LIGHT WMV-710A+++ s-a dovedit a fi un model reusit. Consumul de energie anual de 195 kWh il incadreaza in clasa energetica A+++, iar la spalare in clasa A. Acest model uimeste prin capacitatea de incarcare, consumul de energie, eficienta si pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo