Star-Light WMS-610

Avand in vedere ca nu toata lumea are o locuinta imensa si foarte spatioasa trebuie gasit un mod de amenajare si de utilare care sa ofere posibilitatea de a avea un confort sporit indiferent de locuinta pe care o aveti. Cum partea de confort se leaga in mod automat si de partea de spalare a rufelor prezenta unei masini de spalat rufe Star-Light WMS-610 poate fi modul in care sa aobtineti acest confort.(vezi reducerile de AZI)

Star-Light WMS-610

Despre Star-Light WMS-610

Sunt multe caracteristici care conteaza la o masina de spalat rufe insa ceea ce poate face din Star-Light WMS-610 varianta potrivita tine in primul rand de usurinta integrarii in orice locuinta dar si usurinta utilizarii sale.

Star-Light WMS-610
Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, Alb

Pentru a integra acest model nu trebuie sa va faceti nici un fel de probleme mai ales daca este vorba despre partea de costuri aferente achizitiei sale si care va ofera posibilitatea de a o alege fara probleme.

Despre Star-Light WMS-610

Cu spatiu si cu Star-Light WMS-610

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Plecand de la ceea ce poate sa insemne o locuinta pentru fiecare si de la faptul ca suprafata acesteia poate varia vom lua ca si caracteristica foarte importanta pentru acest model Star-Light WMS-610 caracteristica sa slim. Acest element poate fi cu atat mai important cu cat aveti o locuinta mai mica si veti avea o dimensiune de 84.5 cm in inaltime, 59.7 cm in latime si pentru adancime veti avea 41.6 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Chiar daca este un model mai redus ca si dimensiune trebuie sa mentionam si faptul ca este vorba despre o masina de spalat cu incarcare frontala ceea ce inseamna ca veti avea de luat in calcul si deschiderea hubloului. Ceea ce nu inseamna ca veti avea din partea unei masini de spalat mai mici este capacitatea de incarcare redusa intrucat veti putea sa spalati pana la 6kg de rufe.

Intreaga cantitate va beneficia de o grija speciala pentru rufele voastre si asta prin prisma faptului ca veti avea o cuva din polipropilena dar si 15 programe dintre care sa alegeti pe cel potrivit. Din aceasta gama de programe disponibile puteti alege sa utilizati cel dedicat articolelor Jeans, programul dedicat rufelor colorate sau poate programul pentru o clatire intensiva ce va poate ajuta in cazul in care poate aveti o alergie la anumiti detergent.

Citeste si despre Arctic APL51211BDW3

Puteti ca prin utilizarea acestui model sa va bucurati si de un timp scurt in care sa aveti rufe curate si uscate iar pentru asta veti putea sa va ajutati de un program de spalare rapida de 15 minute si de o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm pe care acest model Star-Light WMS-610 o are.

Mai sunt prezente si unele functii ce va pot fi de mare folosi in utilizarea acestui model si putem sa mai precizam functia de balans, cea de timer dar si functii de siguranta precum blocarea accesului la interfata sau sistemul de dectare spuma.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dupa utilizarea Star-Light WMS-610 putem sa vedem si partea de consum de resurse si veti avea pentru apa un nivel mediu anual de 9900l iar pentru energia electrica un consum specific clasei A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply