Smeg DHT81EIT

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cine nu si-ar dori sa aiba rufele uscate cat mai repede? Mai ales in timpul iernii, cand acestea se vor usca mai greu si aveti mai multa nevoie de ele. Insa, de ce fiti incomodati de sarmele pe care le puneti, cand exista o alta solutie mai buna: este vorba despre uscatorul de rufe. Acesta este o alternativa moderna care va va ajuta destul de mult din acest punct de vedere. Un model pe care il considera destul de bun este uscator de rufe Smeg DHT81EIT.(Doar acum la reducere)

Smeg DHT81EIT

Despre Smeg DHT81EIT

Culoarea pe care o are acest uscator de rufe este albul. In plus, mai are si o adancime de 620 mm, aceasta fiind destul de buna. De asemenea, mai trebuie precizat si faptul ca acest exemplar are o latime de 595 mm. Nu trebuie uitat nici de inaltimea pe care o prezinta acest uscator de rufe Smeg care este de 848 mm, un model potrivit pentru locuinta dumneavoastra, acolo unde isi va face treaba asa cum trebuie.

Smeg DHT81EIT
Smeg DHT81EIT

Uscator de rufe Smeg DHT81EIT, 8 kg, 16 programe, Pompa de caldura, Senzor de umiditate, Clasa A+, Alb

Partea importanta a modelului de uscator de rufe Smeg DHT81EIT – trasaturile sale tehnice

Despre Smeg DHT81EIT

Alegerea unui uscator de rufe nu este chiar asa greu de facut, insa trebuie sa tineti cont de cateva criterii. Acestea sunt referitoare la volumul sau, dar si la programele pe care le are un astfel de aparat electrocasnic.

Citeste si despre Miele WCR 870 WPS

Mai trebuie spus si faptul ca un astfel de uscator de rufe va trebui sa aiba si o clasa de eficienta energetica cat mai buna, astfel incat sa nu consume in plus curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

In primul rand, acest model este un uscator cu pompa de caldura de tip standard. Are o incastrare frontala, ceea ce inseamna ca este usor de utilizat. Trebuie precizat si faptul ca acest model include si un panou de comanda care este de tip mecanic si digital. Acestea vor oferi usurinta in utilizare, astfel incat sa aveti acces la setarile aparatului cat mai usor.

Un alt aspect important referitor la acest produs este faptul ca include 16 programe, acestea fiind de mare utilitate pentru a usca rufele asa cum trebuie. In functie de tipul materialului pe care vreti sa il usuce veti seta programul potrivit.

Citeste si despre Bosch WAW28560EU

Uscator de rufe Smeg DHT81EIT este un model eficient din punct de vedere al consumului de curent electric avand in vedere faptul ca include o clasa de eficienta energetica de tip A+. Astfel, veti avea un consum redus de curent electric in locuinta dumneavoastra.

Uscator de rufe Smeg DHT81EIT are o capacitate de incarcare destul de buna, aceasta fiind de 8 kg. Acest lucru inseamna ca veti putea usca destul de multe rufe, astfel incat intreaga familie sa fie multumita. Daca cei mici au nevoie cat mai repede de haine de schimb sau sotului ii trebuie camasa cat mai repede pentru birou, acum se poate rezolva.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, modelul de uscator de rufe Smeg DHT81EIT este un exemplar care se potriveste destul de bine necesitatilor unei familii. Acesta prezinta caracteristici demne de luat in considerare si nu are un pret prea ridicat. Cu alte cuvinte, raportul calitate – pret este unul cat se poate de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply