Siemens WT45H200BY

Un uscator de rufe este un produs util pentru a avea hainele uscate la timp, astfel ca trebuie sa luati in calcul achizitia acestuia. Tocmai de aceea, noi va recomandam un model, care sa merite banii, fiind vorba despre uscatorul de rufe Siemens WT45H200BY.(vezi disponibilitatea)

Siemens WT45H200BY

Despre Siemens WT45H200BY

Acest uscator de rufe detine o cuva realizata din inox, ceea ce reprezinta un mare plus, intrucat va avea o rezistenta destul de ridicata in timp. Culoarea sa este albul, ceea ce reprezinta un aspect important al design-ului acestuia, fiind usor de asortat in bucatarie, mai ales in cele moderne unde predominata combinatia alb-negru.

Siemens WT45H200BY
Uscator de rufe Siemens WT45H200BY, Condensare cu pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Alb

In ceea ce priveste adancimea sa, trebuie spus ca este de 59.8 cm. De asemenea, are o latime ceva mai mare, aceasta fiind de 63.6 cm. Inaltimea aparatului este si ea de 84.8 cm. Greutatea acestuia cantareste 55 Kg. Cablul acestui uscator de rufe are o lungime de 1.45 m.

Despre Siemens WT45H200BY

Este uscatorul de rufe Siemens WT45H200BY un produs de calitate din punct de vedere tehnic?

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Acest uscator de rufe este un model cu condensare. Are o incastrare standard si o incarcare frontala. Este important de precizat si faptul ca acest uscator de rufe din gama Siemens are un panou de comanda de tip touch screen, un panou de comanda modern. Eficienta energetica a uscatorului de rufe Siemens WT45H200BY este una de inalta performanta, aceasta fiind de tip A++. In vederea procesului de uscare, trebuie spus ca face parte din clasa de eficienta energetica B.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Acest uscator de rufe din gama Siemens este alimentat electric. Mai precizam si faptul ca are o capacitate de incarcare de 8 kg, acesta fiind un detaliu util de care trebuie tinut cont cand achizitionati un astfel de produs. Mai exact, acesta este indicat pentru cei care au multe rufe de uscat. In program standard, acesta are un consum de 1.9 kWh. Ca orice aparat electrocasnic, si acesta va emite un nivel de zgomot, in cazul acestui model fiind de 65 dB. Hubloul unui astfel de model se va deschide spre partea dreapta.

Poate va intrebati care sunt functiile acestui uscator de rufe. Trebuie spus ca sunt unele utile, acestea fiind programarea intarziata, semnalizare acustica pentru terminarea programului, dar si functia de siguranta pentru copii. Mai mult, programele sale sunt necesare in vederea uscarii unor rufe si accesorii, precum: prosoape, camasi, bluze. Detine si un program rapid, mix, sport, dar si lana.

Citeste si despre AEG T8DBE48S

Programul Outdoor este acel program special pentru tesaturi speciale din microfibre. Cu ajutorul acestuia se vor usca ca haine sport sau cele destinate activitatilor de exterior (Outdoor). De spus mai este si faptul ca are si un program rapid de uscare a rufelor, in cazul in care aveti nevoie ca rufele dumneavoastra sa fie uscate mai repede. Acesta va usca hainele in 40 de minute. In plus, are si un filtru util pentru indepartarea scamelor, denumit EasyClean.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, uscatorul de rufe Siemens WT45H200BY este un model de calitate, cu multe optiuni moderne, nu consuma mult curent electric si are o capacitate destul de mare. De asemenea, trebuie spus ca isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply