Samsung WW90M644OBX/LE

Spalarea rufelor se poate realiza bine cu ajutorul unei masini de spalat obisnuite. Insa, in acelasi timp, spalarea rufelor se poate realiza usor, la un nivel superior de calitate, cu ajutorul unei masini de spalat rufe care vine cu dotari pe care le putem catalogat net superioare. Si pentru ca nu mai vrem sa prelungim prea mult suspansul, va spunem ca este vorba despre modelul Samsung WW90M644OBX/LE, genul de masina de spalat care face promisiuni de care se si tine.(vezi oferta de AZI)

Samsung WW90M644OBX/LE

Despre Samsung WW90M644OBX/LE

In primul rand, capacitatea acesteia este mare. Aceasta ofera nu mai putin de 9 kg, ceea ce este suficient chiar si pentru familiile cu 3 sau chiar 4 pers. Desigur, recomandarea specialistilor este ca aceasta capacitate sa nu se depaseasca pentru ca masina de spalat sa fie pastrata in conditii bune.

Samsung WW90M644OBX/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBX/LE, 9kg, 1400 rpm, 60 cm, Clasa A+++, Argintiu

Din punct de vedere al numarului de rotatii, putem vorbi despre 1400. Acestea sunt suficiente pentru a garanta o stoarcere usoara si rapida a rufelor, fara a le deteriora. De altfel, datorita cuvei speciale, masina de spalat rufe este conceputa de asa natura incat hainele sa nu se scamoseze sau deterioreze in vreun fel. Din punct de vedere al dimensiunilor, vorbim despre o masina care se inscrie in tipare.

Despre Samsung WW90M644OBX/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBX/LE – o masina de spalat rufe aparte

Citeste si despre AEG L7FEE68S

Insa, ceea ce face modelul Samsung WW90M644OBX/LE diferit este culoarea. Nuanta aleasa este una situata la granita dintre maro si argintiu si are o tenta premium. Aceasta arata foarte bine si se incadreaza perfect in incaperile caracterizate de stil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta energetica a acestui model de masina de spalat Samsung WW90M644OBX/LE este A+++. Acest lucru o face de 3 ori mai economica decat masinile de spalat obisnuite, nu doar atunci cand vine vorba de energie electrica, ci si de apa. Insa, imbunatatirea in ceea ce priveste factura la energie este printre primele aspecte pe care le va remarca un utilizator.

O dotare cu adevarat aparte, daca tot vorbeam de astfel de atribute, in cazul acestei masini de spalat rufe este cea numita Quick Drive. Practic, ea nu face altceva decat sa injumatateasca timpul de spalare, ajutand in acelasi timp la economisirea de energie electrica.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

Hainele sunt la fel de bine spalate, dar cu un consum mai redus de electricitate si timp. Foarte multi utilizatori ai acestui program spun ca ei il indragesc foarte tare. Si pentru ca spuneam ca nu este un model obisnuit, masina de spalat poate fi oricand oprita pentru a se adauga articole vestimentare. Ciclul ei de spalare poate fi intrerupt si se pot adauga articolele uscate.

Iar pentru cei pasionati de tehnologie, Samsung WW90M644OBX/LE aduce ceva in plus. Ea vine cu o aplicatie care recomanda modul corect de folosire a programelor sale, astfel incat sa nu apara apoi probleme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologia EcoBubble este si ea prezenta si are un rol deosebit de important. Bulele de detergent cauta sa curete in profunzime, astfel incat petele sa fie usor indepartate. In ceea ce priveste spalarea rapida, in cazul masinii Samsung WW90M644OBX/LE ea este posibila si se realizeaza in doar 39 de minute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply