Samsung WW90M644OBW/ Le

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Amatorii de masini de spalat din gama Samsung, au de acum un motiv de bucurie: Samsung WW90M644OBW/ Le, un produs inteligent si eficient. Acesta este capabil sa ofere performanta in ceea ce priveste spalarea rufelor, fiind in acelasi timp capabil de a avea grija de tesaturi. Dar haideti sa vedem cum stau lucrurile mai exact. (ACUM la reducere)

Samsung WW90M644OBW/ Le

Despre Samsung WW90M644OBW/ Le

Din punct de vedere al rotatiilor, vorbim de 1400. Este un numar bun, care va face ca Samsung WW90M644OBW/ Le sa se ocupe perfect de stoarcerea rufelor. Dincolo de asta, numarul de rotatii mare poate fi reglat in functie de solicitarile programului. Sunt unele programe mai delicate care nu necesita mai mult de 1000 de rpm.

Samsung WW90M644OBW/ Le
Samsung WW90M644OBW/ Le

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBW/LE, Tehnologie QuickDrive, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Smart Control, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Capacitatea maxima de rufe care poate fi asezata in cuva acestei masini de spalat rufe este de 9 kg, ceea ce este destul de important.

Despre Samsung WW90M644OBW/ Le

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBW/ Le – tehnologie la nivel inalt

Citeste si despre Samsung DV70M5020QW/LE

Aceasta masina de spalat tufe se poate lauda cu tehnologia Quick Drive care inseamna rufe perfect igienizate, fara a fi in vreun fel scamosate sau rupte. Pur si simplu acest produs are grija de tesaturi, Dincolo de asta, din dotarea produsului Samsung WW90M644OBW/ Le face parte un motor de tipul Digital Inverter. Acesta este capabil de a determina o capacitate de lucru inteligenta pentru produs, fiind in acelasi timp capabil de a trece testul timpului. Motoarele din gama Inverter sunt foarte rezistente si deopotriva inteligente. Acestea confera rezistenta produsului si fac ca acesta sa ofere performanta si peste ani.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un alt plus al masinii Samsung WW90M644OBW/ Le este clasa A+++. Ea este deosebit de economic si se adreseaza, astfel, utilizatorilor care obisnuiesc sa spele foarte des produsele. Dincolo de asta, masina sta bine si la capitolul consum de apa. Ea nu isi dezamageste utilizatorii, deoarece isi dozeaza corespunzator ciclurile de spalare, astfel incat sa fie adaptate tesaturilor.

Vorbim in acest caz de programe pentru tesaturi mai delicate, pentru cele care intra usor la apa, pentru rufe colorate sau albe. Cu alte cuvinte, indiferent de tipul de haine pe care il aveti in garderoba, masina va face fata cu bine provocarilor.

Citeste si despre Arctic AED6240A++

In cazul masinii de spalat Samsung WW90M644OBW/ Le se poate folosi si optiunea de incarcare la jumatate. Aceasta injumatateste timpul de spalare. Astfel, producatorul Samsung, care stie ca utilizatorul are si alte lucruri de facut, reduce la jumatate timpul de spalare si scade cu 20% consumul de energie electrica pentru a ajuta utilizatorul sa aiba parte de si mai multe economii.

Tamburul masinii Samsung WW90M644OBW/ Le este de tipul Q-Drum si are rolul de a actiona ca un pulsator, miscand apa in directii diferite fara de rotire, astfel incat spalatul sa se realizeze rapid si eficient. Si pentru ca spuneam cat este de inteligenta aceasta masian de spalat rufe, va reamintim ca exista in cazul sau o functie de Recomandari.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceasta poate fi accesata si cuprinde informatii referitoare la programele care ar putea fi folosite atunci cand vine vorba de o spalare eficienta a rufelor. Ea poate fi accesata usor, cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply