Samsung WW70J5345FW/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca ne raportam la masinile de spalat Samsung, nu avem cum sa nu remarcam, mai intai de toate, aspectul elegant al acestora. Astfel, acesta se remarca si in cazul modelului de masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE, un produs de culoare alba, cu o incarcare frontala a rufelor. (vezi reducerile de AZI)

Samsung WW70J5345FW/LE

Despre Samsung WW70J5345FW/LE

Aceasta vine cu o capacitate generoasa in ceea ce priveste rufele, dar si cu un niveld e zgomot ce poate varia intre 62 si 72 de db. Deschiderea hubloului se realizeaza clasic, in partea dreapta. Panoul de comanda al produsului este digital.

Samsung WW70J5345FW/LE
Samsung WW70J5345FW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE, EcoBubble, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Insa, dincolo de aceste atribute obisnuite, atunci cand vine vorba de modelul prezentat, trebuie sa mentionam si functia de programare intarziata. Aceasta este necesara pentru persoanele care sunt foarte ocupate cu munca sau cu alte activitati, iar spalatul nu este printre favoritele lor.

Despre Samsung WW70J5345FW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE – un produs deosebit din punct de vedere al dotarilor

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE inseamna o curatare rapida si puternica. Iar acest lucru este exact ce cauta un utilizator modern, care este nevoit sa-si spele rufele seara, dupa ce vine de la serviciu. Drept urmare, totul este posibil nu prin magie, ci prin intermediul unei tehnologii bune numite Eco Bubble. Aceasta este cea care vine cu puterea de a curata perfect hainele, chiar si atunci cand temperatura este foarte scazuta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Practic, detergentul este transformat in bule, iar acest lucru il ajuta sa patrunda usor in tesaturile hainelor pentru a indeparta murdaria si petele neplacute. Si totul se realizeaza prin economisirea de apa si energie. Si apropo de enegie economisita, precizam ca masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE face parte din clasa A+++. Acest lucru reprezinta o perfomanta aparte pentru modelele Samsung care, de regula, fac parte din clasa A++ sau A+.

Printr-o simpla apasare de buton, intra in functiune si tehnologia Bubble Soak. Aceasta fuce la eliminarea petelor ceva mai dificile, asa cum sunt cele de sirop, mancarea gatita in ulei, cafea si altele. Iar pentru a va convinge, va spunem ca modelul este testat in conformitate cu IEC 60456 a 5-a editie.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Capacitatea de incarcare a acestui model este de 7 kg, ceea ce poate fi considerat un mare plus pentru o asemenea masina. De regula, un utilizator obisnuit, chiar daca face parte dintr-o familie mai numeroasa, nu are nevoie de o masina mai generoasa decat cea de 7 kg.

Sertarul StayClean este spatiul in care se depoziteaza detergent. Acesta ramane mereu curat, fara a cere utilizatorului sa se ocupe de curatarea sa. Aceasta activitate este realizata de un sistem de spalare cu apa, fiind special conceput pentru a usura munca utilizatorului masinii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE este unul foarte bun, avand in vedere faptul ca Samsung vine cu programe inteligente ce asigura o curatare intensiva, dar si datorita faptului ca aceasta detine un sistem de detectarea automata a erorilor. Acesta functioneaza sub forma de aplicatie si se instaleaza pe telefoanele mobile cu sistem de operare iOs si Android. Desigur, pentru a functiona aplicatia este nevoie de Wi-Fi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply