Samsung WW10M86INOA/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.04.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Dintre sute de masini de spalat rufe, care mai de care mai tentante, atentia noastra se indreapta catre modelul Samsung WW10M86INOA/LE. Si nici nu are cum sa fie altfel, avand in vedere fpatul ca Samsung inseamna un dispoztiv cu totul si cu totul inteligent, asa cum se dovedesc si alte electrocasnice din industrie. Asa ca nu este de mirare faptul ca acesta a evoluat foarte mult in ceea ce priveste electrocasnicele Samsung. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung WW10M86INOA/LE

Despre Samsung WW10M86INOA/LE

Iar masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE inseamna o capacitate care o face de departe generoasa: 10 kg. Totodata, numarul de rotatii al acesteia este de 1600 si totul intr-un minut. Nu este deoc putin, avand in vedere ce promite masina. Desigur, acesta este numarul maxim de rotatii. Insa, cu cat va fi setat un numar mai mare, cu atat stoarcerea rufelor se va realiza mai usor.

Samsung WW10M86INOA/LE
Samsung WW10M86INOA/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE, QuickDrive, AddWash, Eco Bubble, Auto Dosing, Motor Digital Inverter, 10kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb

Culoarea pentru care au optat producatorii sai este alb. Este vorba de o carcasa alba, dar cu detalii negre. Mai precis, cuva este imbracata in aceasta nuanta. Acest detaliu denota simplitate si bun gust.

Despre Samsung WW10M86INOA/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE – inovatie de la Samsung pentru adevaratii iubitori de tehnologie

Citeste si despre Hotpoint AQD1171D69IDEU/A

Masina de spalat Samsung WW10M86INOA/LE este un model aparte. Ea dispune, mai intai de toate de un motor excelent. Acesta este de tipul QuickDrive si are rolul de a determina o buna functionare a produsului in timp, dar si de a demonstrat calitatea acestuia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat prezentata este capabila de spala perfect, in jumatate din timpul pe care l-ar aloca alte masini de spalat din gama Samsung. Iar acest lucru este testat. Mai precis, masina injumatateste timpul de spalare la moduri precum Bumbac, determinand in acelasi timp importante economisiri de energie. mai precis, un consum cu pana la 20% mai mic.

Dincolo de asta, masina de spalat face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna o reducere considerabila pentru utilizatori. Si pentru ca vorbim de un model de tipul Samsung modern, atributul AddWash este nelipsit. Acest lucru inseamna ca utilizatorul are ocazia de a adauga articole vestimentare, la inceputul ciclului de spalare.

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Totodata, in cazul dispozitivului smart Samsung WW10M86INOA/LE, vorbim si de EcoBubble. Aceasta determina folosirea unei tehnologii pe baza de bule, menita sa elimine petele negative. Samsung vine si cu functia Recomandari. Aceasta poate fi accesata direct de pe telefonul mobil si are rolul de a face recomandari utilizatorului, cu privire la programul pe care ar trebui sa-l aleaga pentru spalat restul de rufe. Mentionam ca aceasta functie este ideala si pentru a obtine rufe cu un miros proaspat si curat.

Optiunea Planificator reprezinta si ea un mare plus si permite utilizatorului sa gestioneze ora la care saia sfarsit spalarea, astfel incat aceasta sa nu incurce programul zilnic al utilizatorului. Autocuratarea produsului este un mare plus. Masina de spalat Samsung WW10M86INOA/LE elimina singura rezidurile din interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceasta masina de spalat vine cu un pret destul de piperat. Insa, acesta nu poate fi considerat nejustificat, deoarece si atributele pe care ea le ofera sunt superioare din punct de vedere calitativ. In plus, masina de spalat este clar economica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply