Samsung WD80K52E0ZX/LE

Samsung WD80K52E0ZX/LE este un model de masina de spalat rufe din gama premium, atat ca design cat si ca functionare. Din fericire, desi pretul e putin cam mare, nu se aproprie, totusi, de pretul masinilor premium obisnuite.(Doar acum la reducere)

Samsung WD80K52E0ZX/LE

Despre Samsung WD80K52E0ZX/LE

Asa cum e normal, vom incepe acest review al lui Samsung WD80K52E0ZX/LE cu detalii legate de design. Culoarea este argintie, dand un aspect de modernitate si eleganta. Dimensiunile sunt standard, 85 cm inaltime, 60 cm latime, doar adancimea fiind putin mai mica decat la alte modele, la cei doar 45.6 cm ai sai. Greutatea este de 72 kg, oferind masinii echilibru si stabilitate.

Samsung WD80K52E0ZX/LE
Masina de spalat cu uscator Samsung WD80K52E0ZX/LE, 8 Kg spalare/5kg uscare, 1200 rpm, AddWash, Air Wash, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Clasa B, Argintiu

Hubloul este negru, cu deschidere spre stanga. Ca si particularitate, hubloul beneficiaza de o deschidere suplimentara, gratie functiei AddWash despre care vom vorbi mai tarziu. Aceasca deschidere ofera, pe langa utilitate si un efect futurist.

Despre Samsung WD80K52E0ZX/LE

Samsung WD80K52E0ZX/LE o masina a viitorului

Citeste si despre Candy CST G372D-S

Dotata si cu uscator, aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de spalare de pana la 8 kg, cea de uscare fiind de numai 5 kg. Uscarea se face prin centrifugare la maxim 1200 rotatii pe minut. Nu este cea mai puternica dar nici nu e nevoie de mai mult pentru o uscare eficienta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere tehnic masina de spalat Samsung WD80K52E0ZX/LE se remarca prin doua functii inovative: AddWash si AirWash. Prima presupune posibilitatea de a adauga textile suplimentare pentru spalare chiar si daca a inceput un anumit ciclu de spalare. Functia Air Wash presupune o aerisire a hainelor folosind aer fierbinte. Rufele nu vor fi spalate propriu-zis ci masina Samsung WD80K52E0ZX/LE doar va indeparta mirosurile neplacute, hainele rezistand mai mult in timp.

Programele presetate sunt multiple, fiecare material beneficiind de specificatii individualizate de spalare, pentru ca rezultatul sa fie cel mai bun. De remarcat este programul scurt de numai 15 minute dar si cel anti-alergenic care foloseste aburul pentru indepartarea bacteriilor intr-o proportie de aproape 100%. Pentru ca rezultatele spalarii sa fie cele mai bune, functia Bubble Soak va permite o inmuiere a tesaturilor cu ajutorul bulelor. Acest avantaj vine in sprijinul nevoii de a indeparta pete dificile precum cele de vin, iarba etc.

Citeste si despre Heinner HSWM-AD84BL

Un avantaj suplimentar pe care il ofera producatorul modelului Samsung WD80K52E0ZX/LE este rezistenta ceramica+, un model de rezistenta cu un design brevetat care asigura un nivel scazut al calcarului depus, durata de viata a masinii fiind mult mai mare, fara a reduce din calitatea spalarii sau performanta masinii de spalat.

Pentru a veni si in sprijinul confortului personal, Samsung a reusit sa obtina un zgomot de numai 56 dB la spalare si 75 dB la centrifugare. Acest lucru se datoreaza motorului de tip inverter dar si tehnologiei VRT Plus de constructie a carcasei, aceasta atenuand zgomotul si vibratiile chiar si la viteza maxima de centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punctul meu de vedere, consumul modelului Samsung WD80K52E0ZX/LE este punctul cel mai slab. Desi eficienta energetica la spalare este A, la un consum de putere standard de 6.48 kWh, eficienta energetica la centrifugare incadreaza produsul in clasa B, aceasta fiind si clasa de eficienta energetica medie a produsului. Probabil acesta este motivul pentru care pretul produsului este redus comparativ cu modelele care ofera aceleasi specificatii tehnice dar un consum mai bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply