Miele WTH730 WPM

Sa vorbim despre masinile de spalat cu uscator Miele. Acestea sunt deosebit de apreciate de catre cei care isi doresc nu doar haine curate, ci si tesaturi ingrijite vreme mai indelungata. Drept urmare, trebuie sa vorbim despre un exemplu concret, pentru a intelege exact cum stau lucrurile. Iar acest exemplu este Miele WTH730 WPM, o dovada clara de istetime. (vezi oferta de AZI)

Miele WTH730 WPM

Despre Miele WTH730 WPM

Numarul maxim de rotatii este de 1600. Aceasta nu este mic, ci este potrivit pentru o masina de spalat inteligenta, asa cum se dovedeste Miele.

Miele WTH730 WPM
Masina de spalat rufe cu uscator Miele WTH730 WPM, Spalare 7 Kg, Uscare 4 kg, 1600 rpm, Clasa A, Alb

Dincolo de asta, designul sau este potrivit. Vorbim de o masina cu un design simplu, dar in acelasi timp elegant. Desi aceasta include uscator, ea nu este o masina foarte mare, ci una care isi face loc cu usurinta in incaperile in care este asezata. Asa ca din acest punct de vedere nu vor exista niciun fel de impedimente.

Despre Miele WTH730 WPM

Masina de spalat rufe cu uscator Miele WTH730 WPM – da, o masina cu uscator chiar merita

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Uscatorul este o resursa foarte importanta in cazul masinii de spalat rufe, deoarece el duce la economisirea de timp. Vreti sa purtati rochia preferata la petrecerea de diseara, insa aceasta are nevoie sa fie spalata si improspatata? Nicio problema. Adaugati-o cu incredere in masina de spalat rufe, porniti ciclul de spalare si asteptati ca aceasta sa fie gata. In aproximativ 2-3 ore va veti putea bucura de ea. Ba mai mult, aceasta nu va fi sifonata, ci va arata suficient de bine, incat sa nu fie nevoie sa o calcati insistent.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta masina de spalat are o capacitate foarte buna de 7 kg. Cuva sa este suficient de incapatoare, chiar si pentru familiile cu pana la 3 membrii. Insa, atunci cand vine vorba de uscare, masina permite incarcaturi maxime de doar 4 kg. Nu trebuie sa va faceti gri. 4 kg sunt suficiente pentru a usca toate hainele preferate.

Clasa de eficienta energetica este A. Nu este o clasa la fel de economica precum A+ sau A++. Insa, este firesc ca aceasta sa aiba nevoie de mai multa energie electrica deoarece este vorba de o masina de spalat cu uscator. Acesta are nevoie de putere pentru a elimina apa din tesaturile rufelor.

Citeste si despre Electrolux EWS1276CI

QuickPower este un program al masinii de spalat cu uscator Miele WTH730 WPM care intelege nevoia utilizatorului de a economisi timp. Totodata, producatorii acesteia au tinut sa precizeze faptul ca rufele sunt bine spalate si uscate eficient.

Un atu al masinii de spalat este faptul ca detine un spatiu special pentru asezarea capsulelor. Acesta poarta denumirea de CapDosing si permite utilizatorilor sa aseze in interiorul sau detergentii, balsamul de rufe, dar si aditivi speciali pentru un ciclu de spalare cat se poate de eficient.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat foloseste tehnologia pe baza de aburi, ceea ce inseamna ca ea nu va necesita atentie sporita pentru calcare. Rufele vor fi foarte usor de netetiz si chiar separat. Din punct de vedere al pretului, masina este una scumpa. Insa, pretul nu ar trebui sa surprinda utilizatorul, avand in vedere faptul ca este vorba de un produs cu uscator incorporat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply