Miele WKR 771 WPS

Pentru o familie care are nevoie de o masina de spalat noua in locuinta este recomandata un model care sa aiba o capacitate de incarcare pentru a putea spala cat ami multe rufe intr-un timp scurt. Astfel, in acest caz vorbim despre Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS pe care il recomandam. (vezi oferta de AZI)

Miele WKR 771 WPS

Despre Miele WKR 771 WPS

Masina de spalat rufe Miele are o adancime de 63.6 cm. Latimea pe care o include este de 59.6 cm, iar inaltimea de care beneficiaza acest model este de 85 cm. Greutatea acestui dispozitiv este de 99 Kg. Cablul pe care il are acest model are o lungime de 2 m.

Miele WKR 771 WPS
Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS, 9 Kg, 1600 rpm,Touch control, Clasa A+++, Alb

Il vederea incarcarii acestuia veti deschide hubloul spre partea dreapta. De asemenea, este un dispozitiv alb cu un panou de tip mecanic si digital. Panoul frontal este unul de tip emailat ceea ce inseamna ca nu se va zgaria sau deteriora si se va curata destul de usor.

Despre Miele WKR 771 WPS

Este potrivita Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS pentru o familie numeroasa?

Citeste si despre Hotpoint FMG 723MB EU M

Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS este un exemplar ce se dovedeste a fi eficienta din punct de vedere al consumului de curent electric, acesta fiind, anual, 130 kWh. Pentru ca este un dispozit care functioneaza si cu ajutorul apei, acesta are un consum de 11000 l timp de un an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS face parte din clasa energetica A+++, o clasa moderna ce se gaseste la multe dintre masini de spalat rufe din gama Miele. Acest lucru inseamna ca veti fi multumimit fara doar si poate de rezultatele bune din punct de vedere al consumului de curent electric. Remarcam drept clasa pentru eficienta energetica la centrifugare cea de tip A.

Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS are drept caracteristica de baza incarcarea frontala, aceasta oferind confort in utilizare, iar familia pentru care se recomanda este cea formata din 5 membrii. Acest model are o capacitate de 9 kg, care este una destul de generoasa, la fel de mare fiind si viteza maxima de la centrifugare: 1600 rpm.

Citeste si despre Bosch WAW28560EU

Acest dispozitiv va produce ceva zgomot, insa, nu este un nivel prea crescut, fiind de 72 dB la centrifugare. Siguranta este oferita de functiile: Fuzzy Logic si Waterproof system.

Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS este echipat cu tehnologiile: PowerWash 2.0, TwinDos, CapDosing, Motor ProfiEco, QuickPowerWash. Veti putea utiliza programele la spalare pe care le are acesta, care sunt destul de multe: Matase, Lana, Camasi, Perdele, Pilote de puf, Express 20, Culori inchise, Finalizare cu aburi, Impermeabilizare, Denim ,Articole sportive, Textile noi, Outdoor, Mixte. Programul rapid este de 20 min, acesta fiind utilizat oricand sunteti pe graba. Despre dispenserele pe care le are acesta, trebuie spus ca sunt pentru balsam si pentru detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Miele WKR 771 WPS este un produs care se potriveste de minune pentru o familie care are nevoie sa spalate cat mai repede si mai usor. Astfel, pretul pe care il include acest dispozitiv este unul usor crescut, insa, isi merita toti banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply