Miele WDB030 WCS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cautati o masina de spalat economica din punct de vedere al resurselor, dar capabila sa ofere si rezultate bune in ceea ce priveste consumul? Este perfect, pentru ca avem noi o sugestie inteligenta: este vorba de masina de spalat Miele WDB030 WCS, un produs care pe noi a reusit sa ne cucereasca. Dar haideti sa vedem daca se aplica acelasi lucru si in cazul vostru. (ACUM la reducere)

Miele WDB030 WCS

Despre Miele WDB030 WCS

Producatorul de masini Miele, prin produsul prezentat, joaca in alta liga: liga produselor de calitate, care aduc rezultate bune in materie de curatare a rufelor. Si totul datorita faptului ca se investeste in specificatii.

Miele WDB030 WCS
Miele WDB030 WCS

Masina de spalat rufe Miele WDB030 WCS, 7 Kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Astfel, in cazul masinii de spalat rufe Miele WDB030 WCS vorbim de 1400 rpm. Aceasta este un numar suficient pentru cei care vor ca rufele lor sa fie bine stoarse de apa. Atentie, insa! Numarul mare de rotatii poate afecta tesaturile mai delicate. Astfel, se recomanda ca pentru acestea sa se pastreze un numar minim.

Despre Miele WDB030 WCS

Masina de spalat rufe Miele WDB030 WCS – o masina din categoria celor mai bune de pana acum

Citeste si despre Electrolux EW7F249S

In ceea ce priveste capacitatea de incarcare, un detaliu foarte important pentru orice persoana interesata de a intra in posesia unei masini de spalat bune, nu putem spune decat ca in cazul Miele WDB030 WCS vorbim de 7 kg. Acestea sunt suficiente pentru o familie cu 3-4 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Insa, daca ne intrebati pe noi, cel mai mare avantaj pe care Miele WDB030 WCS il aduce utilizatorul este faptul ca ea face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta este cea mai economica de pe piata, iar masina a aprimit acest atribut deoarece sta foarte bine la consumul de resurse. Iar cand spuen asta, nu ne rezumam doar la electricitate, ci vorbim si despre apa.

Pretul acestui produs, in schimb, este unul mare. Vorbim de o masina de spalat simpla, fara uscator, care are pret asemenator cu una care are in dotare si un astfel de accesoriu. Pretul este justificat de reputatia buna a produsului, dar si de faptul ca el este foarte economic din punct de vedere al consumului de energie electrica. Drept urmare, masina isi merita pe deplin locul in clasa A+++.

Citeste si despre Candy GVS H10A2TCE

Aceasta masina de spalat prezinta un panou frontal emailat. Acesta da dovada de calitate, dar are si un aspect exemplar. Acesta este rezistent la acid, coroziuni si se dovedeste usor de curatat. Motorul masinii de spalat este unul proiectat sa reziste timp de 20 de ani. De asemenea, un aspect important legat de masina de spalat Miele WDB030 WCS este faptul ca aceasta are un program special conceput pentru camas. Acesta previne sifonarea si permite calcarea mai usoara a acestora. Acelasi lucru este valabil si pentru bluze.

Totodata, in cazul acestei masini de spalat vorbim si despre un program special pentru lana, care o ajuta sa-si mentina perfect calitatea. Practic, masina stie foarte bine cum sa acorde atentie trasaturilor, astfel incat acestea sa nu se scamoseze si sa arate perfect.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca ne raportam la pretul modelui Miele WDB030 WCS putem spune ca acesta este usor mai piperat, dar nu exagerat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply