LG RC8055EH2M

Spalarea rufelor este doar prima etapa spre ceea ce inseamna detinerea unor rufe curate si igienizate iar daca vorbim despre pielea pe care o pot avea copii sau unele persoane si care este mai sensibila trebuie ca igienizarea sa fie una corecta. Pentru a avea toate aceste beneficii putem sa vorbim si despre ce rol poate ocupa in locuinta voastra un model LG RC8055EH2M.(ACUM la reducere)

LG RC8055EH2M

Despre LG RC8055EH2M

Cei care au la dispozitie suficient spatiu pentru ceea ce inseamna aducerea si utilizarea oricarui electrocasnic de care au nevoie un astfel de model nu are cum sa deranjeze. Mai poate fi prezent LG RC8055EH2M si in acele locuri unde sunt spalate si curatate rufele si asta daca trebuie facuta o investitie in afacerea respectiva.

LG RC8055EH2M
Uscator de rufe LG RC8055EH2M, 8 KG, 14 programe, Smart Diagnosis, Display LED, Touch, Clasa A+++, Inox

In orice varianta insa putem discuta si despre ce caracteristici avantajoase poate sa ofere un astfel de model si cat de mult poate simplifica lucrurile.

Despre LG RC8055EH2M

Fara timp de uscare cu LG RC8055EH2M

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

O cantitate mare de rufe pentru spalat inseamna si o cantitate mare de rufe pentru uscat iar asta poate duce in unele cazuri la uscarea in aer liber pe sfoara sau pe sarma, poate fi vorba despre utilizarea unor modalitati improvizate insa toate variantele nu ofera eficienta pe care o aduce LG RC8055EH2M. In afara de eliminarea modalitatilor traditionale de uscare veti avea si partea de reducere a timpului de uscare si asta totul prin utilizarea unui uscator cu pompa de caldura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Tipul de functionare insa nu este singura caracteristica importanta pentru a alege un astfel de model si putem sa vedem ce inseamna posibilitatea de uscare. Veti avea capacitatea de incarcare de pana la 8kg ceea ce inseamna faptul ca in timp ce masina de spalat spala o a doua tura de rufe prima tura va fi deja uscata si gata de asezat in dulap.

O capacitate de incarcare generoasa inseamna si un oarecare gabarit pentru partea de instalare si asta ne duce la caracteristicile constructive ale acestui model. Veti avea partea de inaltime de 85 cm, partea de latime de 60 cm dar si adancimea de 64 cm insa la aceasta mai aveti si partea de hublou al carui deschidere este spre dreapta.

Citeste si despre Beko WRE6512BWW

Uscarea efectiva si functionarea LG RC8055EH2M poate sa ne duca si spre ce programe de uscare veti putea utiliza. Poate fi vorba despre cele dedicate pentru fiecare tip de tesatura in parte, dar poate fi vorba si despre unele mai speciale precum Easy Care, cel pentru tesaturi voluminoase, programul skin care sau reimprospatare.

Fiindca este vorba despre un model eficient dar in acelasi timp si despre un model modern mai poate fi vorba si despre rolul pe care il au functiile precum cea Eco Mode, senzorul de umiditate, programarea temporizata sau tehnologia Smart Diagnosis.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai sunt elemente ce pot sa cantareasca foarte greu in alegerea acestui model LG RC8055EH2Msi asta nu doar datorita aspectului elegant si modern. Veti mai avea si partea de control mecanic si digital, partea de touch screen a panoului de comanda dar si consumul de resurse si eficeinta energetica specifica clasei A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply