LG FH4WM12TWINN

Pentru a scapa de toate rufele murdare aveti posibilitatea de a apela la o masina de spalat insa posibilitatile de utilizare a unui astfel de electrocasnic sunt legate si de alte activitati sau de alte locuri nu doar o simpla locuinta. Daca privim la modul in care este realizat un model precum LG FH4WM12TWINN atunci cu siguranta avem posibilitatea de a considera un astfel de model ca si o investitie foarte buna.(vezi oferta de AZI)

LG FH4WM12TWINN

Despre LG FH4WM12TWINN

Cu siguranta exista elemente care vor atrage la acest model si acestea sunt legate si de structura pe care masina de spalat o are insa in cazul in care este vorba despre surprinderea unor posibili utilizatori LG FH4WM12TWINN detine mai multe caracteristici interesante.

LG FH4WM12TWINN
Masina de spalat LG FH4WM12TWINN, TwinWash, 10 Kg, Miniwash 2 Kg, 1400 RPM, TrueSteam, Smart, WiFi, LED, Touch control, Direct Drive, Clasa A+++, Alb

Daca privim la ceea ce inseamna alegerea sa putem sa avem in vedere si sa analizam partea de pret de achizitie insa nu este cel mai indicat princiupiu de selectie intrucat pretul poate sa para putin cam ridicat.

Despre LG FH4WM12TWINN

Surprinderea utilizarii cu LG FH4WM12TWINN

Citeste si despre AEG T8DBE48S

Forma poate fi una diferita, pretul poate fi unul cam ridicat insa tot ca si caracteristici care iasa din tipar vom avea si dimensiunea acestui model LG FH4WM12TWINN. Partea de pozitionare poate fi cea mai importanta mai ales daca spatiul de care dispuneti sau unde doriti sa o instalati este unul limitat. Va fi nevoie de un loc cu o inaltime de 116.5 cm, o latime de 60 cm dar si o adancime de pana la 70 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tot la partea de pozitionare insa si la cea de utilizare mai putem lega si partea de incarcare a acestui model fiind vorba despre o incarcare frontala iar hubloul este unul cu o deschidere standard spre stanga iar dimensiunea este una de 268 mm. Trebuie remarcat insa faptul ca este vorba despre doua masini de spalat nu doar despre una singura si in partea superioara aveti una cu o capacitate de 10kg iar in partea de jos o masina de spalat mini cu o capacitate de 2kg.

Posibilitatea de a spala o asa cantitate de rufe inseamna si un anumit nivel de consum si veti avea pentru apa un consum mediu anual de 10000l iar pentru energie un consum mediu de 143 kWh ceea ce determina pozitionarea LG FH4WM12TWINN in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Putem sa vorbim despre partea de alegere a acestui model si prin prisma functionarii si utilizarii propriu-zise iar ca si programe disponibile veti avea 11 pentru spalare si intre care se afla cele functie de tipul de material dar si unele speciale precum AllergyCare sau cel dedicat rufelor bebelusilor.

O utilizare personalizata poate sa fie importanta prin faptul ca puteti alege una dintre cele 6 trepte de temperatura, una dintre cele 6 trepte de centrifugare de pana la 1400 rpm sau poate fi important programul de spalare rapida de 14minute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu trebuie sa ignoram poate functiile care fac din LG FH4WM12TWINN o varianta ultra moderna si aici putem pozitiona partea de control de tip touch screen, functia de timer cu durata de 3h sau 19h dar si o functie de Wi-Fi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply