LG F6WD148TWIN

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Fiecare locuinta poate fi amenajata functie de nevoile pe care le vor avea locatarii insa exista multe cazuri in care partea de amenajare depinde de suprafata pe care o are locuinta. O astfel de situatie poate duce si spre alegerea unor electrocasnice care sa va ajute sa economisiti spatiu dar in acelasi timp sa nu pierdeti nimic din ceea ce inseamna utilitate sau performanta iar LG F6WD148TWIN poate fi o astfel de varianta.(vezi disponibilitatea)

LG F6WD148TWIN

Despre LG F6WD148TWIN

Alegerea unui electrocasnic precum LG F6WD148TWIN poate fi posibila atat pentru cei care vor sa se bucure de un nivel ridicat de performanta cat si pentru cei care poate trebuie sa faca unele investitii in afacerea lor.

LG F6WD148TWIN
LG F6WD148TWIN

Masina de spalat cu uscator LG F6WD148TWIN, TwinWash, 12kg spalare / 8kg uscare, Miniwash 2kg, EcoHybrid, TrueSteam, Smart, WiFI, LED, Touch control, Direct Drive, Clasa A, Alb

In oricare dintre variante insa trebuie sa vedeti toata lista de caracteristici pe care le ofera si pe care le detine acest model.

Despre LG F6WD148TWIN

Ceva deosebit la LG F6WD148TWIN

Citeste si despre Arctic AED6240A++

O masina de spalat rufe cu uscator poate fi exact ce trebuie daca vreti sa aveti un maxim de confort dar in acelasi timp sa va bucurati si de o economie a spatiului. Putem sa analizam insa si LG F6WD148TWIN tot prin prisma acestor doua functii insa si partea de denumire poate sa conteze atunci cand discutam despre increderea in anumite produse.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cum partea de pozitionare este una comuna indiferent de pozitionare si de destinatia pe care o va avea acest model trebuie sa vedem si caracteristicile constructive pe care le are. Poate fi vorba in primul rand despre faptul ca este un model cu incarcare frontala insa mai mult poate sa conteze faptul ca masoara 116.5 cm in inaltime, 60 cm in latime si 70 cm in adancime iar hubloul are o dimensiune de 268 mm.

Luate cele doua functii separat putem avea pentru partea de spalare o capacitate de pana la 12kg ceea ce inseamna ca deservirea poate fi recomandata pana la 7 persoane. O astfel de cantitate de rufe pentru spalat inseamna si o parte legata de programele sau functiile pe care le veti putea utiliza si veti avea 11 programe disponibile, 6 trepte de temperatura sau 6 viteze de centrifugare pana la 1600 rpm.

Citeste si despre Hotpoint RSSG 724 JB EU

Alegerea unor programe prestabilite va ofera cele consacrate dar veti avea si unele moderne precum cel AllergyCare, cel pentru rufele benelusilor sau un program special pentru lenjeria de corp. Exista si posibilitatea de a opta pentru un program de spalare rapida si care dureaza 14minute dar si la functionarea temporizata cu un timer al carui durata poate fi de 3h sau 19h.

Daca trecem la uscare rufelor cu ajutorul LG F6WD148TWIN atunci capacitatea de incarcare va fi una de 8kg iar functiile sau programele disponibile vor fi 8.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Intreaga utilizare si intreaga functionare inseamna si functii speciale si care fac parte din categoria celor moderne iar acestea pot incepe cu functia Wi-Fi a acestui model LG F6WD148TWIN. Suplimentar poate fi vorba si despre analiza unor tehnologii precum TwinWash, TrueSteam, WaveWash, 6 Motion DD sau a unor functii de siguranta precum Semnalizare erooare, autodiagnosticare insa si blocarea accesului la interfata sau eficienta energetica specifica clasei A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply